010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Sträckfilm och palletering

RAJA erbjuder ett stort urval av sträckfilm, krympfilm, skyddsfilm och pallar. Allt för att skydda dina produkter under transport.

RAJA är en ledande aktör inom emballage och hantering av gods vid både transporter och förvaring. Vi har ett gediget sortiment när det kommer till sträckfilm och palletering, som kan hjälpa er att ta nästa steg i verksamheten med säkra och hållbara lösningar.

Vi erbjuder ett stort urval av sträckfilmskyddsfilm, pallar och palltillbehör av olika slag.

Med andra ord täcker vi de flesta tänkbara behoven för att palletera på ett säkert sätt, samt skydda godset från smuts, fukt och damm, liksom stötar, slag och repor. Många av våra kunder väljer att använda packband för att säkra sitt gods ytterligare.

Vår handsträckfilm

finns i många olika utföranden och används för att skydda produkterna under både förvaring och transport. Den kan antingen lindas runt pallen för hand eller med dispenser för att stabilisera lasten. Föredrar ni maskinell sträckning så har RAJA även sträckfilmsmaskiner för både stora och små verksamheter och behov.

Vi vill vara en "one stop shop" för våra kunder, därför har vi ett brett sortiment relaterat till pallar och godshantering. Kolla till exempel in vår avdelning Lager och förvaring, där man till exempel hittar våra robusta och populära pallyftare. Utforska också vårt utbud av kartonger, där våra pallanpassade lådor har precis rätt mått för att passa perfekt på en pall.

Om ni behöver vägledning i vårt sortiment eller har frågor om våra produkter är ni välkomna att höra av er till våra emballagespecialister. De har rätt kompetens för att ta fram specifikt anpassade lösningar för att effektivisera just era processer. På så sätt kan ni dels spara tid i vissa arbetsmoment, men även sänka materialförbrukningen vilket är en fördel både ur miljö- och kostnadssynpunkt. Ni kan nå vår kundtjänst på telefonnummer 010-33 08 200 och de har öppet från måndag till fredag, mellan 08:00 och 17:00.

Vi strävar alltid mot att effektivisera processer och på så sätt sänka materialförbrukningen samt öka lönsamheten för våra kunder. Detta gör vi efter noggranna behovsanalyser av er verksamhet. RAJA kan underlätta i alla verksamheter där kraven på en effektiv hantering av emballage är av största vikt och en stor del av arbetsbördan.

63 produkter