010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Handsträckfilmsdispensrar

Dispensrar för sträckfilm gör att man sparar tid vid palletering.

Om ni använder pallar för transport av gods i er verksamhet så har ni säkerligen stött på sträckfilm - en skyddande plastfilm som används för att säkra gods på lastpallar samtidigt som det ger ett skydd mot damm, smuts och fukt. Spara tid med en sträckfilmsdispenser - den förenklar appliceringen av sträckfilm, vilket gör att ni kan effektivisera er manuella hantering av sträckfilm.

RAJAs sträckfilmsdispensrar är prisvärda och håller god kvalitet. Är ni ute efter en ekonomisk variant så rekommenderar vi en sträckfilmsdispenser av plast. Behöver ni en mer robust produkt så rekommenderar vi i stället vår sträckfilmsdispenser av metall, som dessutom är försedd med ett ergonomiskt handtag som underlättar hantering ytterligare. Båda varianter är kompatibla med hela vårt utbud av handsträckfilm i standard storlek. Tips: välj gärna miljövänlig handsträckfilm, som består av 80% återvunnet material.

Många av våra kunder väljer försträckt sträckfilm, som är enklare att applicera samtidigt som det sparar resurser. Försträckt sträckfilm gör att du producerar hälften så mycket avfall jämfört med vanlig sträckfilm. En annan variant av sträckfilm vi erbjuder är färgad sträckfilm, perfekt om du vill färgkoda dina pallar för enkel identifiering.

Välj sträckfilmsmaskin vid större behov

Om ni har ett större behov av palletering i er verksamhet så kan det vara lämpligt att utforska vårt utbud av högkvalitativa sträckfilmsmaskiner – med hjälp av en sträckfilmsmaskin snabbar ni på processen ytterligare.

Behöver ni vägledning i ert köp? På RAJA arbetar många kunniga emballagespecialister som alltid är redo att ge råd och svara på frågor. Ni kan kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200 mellan måndag och fredag, 08:00–17:00. Vi brinner för att ta fram lösningar som lämpar sig för just er verksamhet och vi har över 3000 produkter i vårt sortiment som på sikt kan bidra till ökad lönsamhet för ert företag. Vi värderar våra kundrelationer högt, och därför får alla nya kunder fri frakt på första ordern som överstiger 1000 kronor och därefter 10 % rabatt på nästa. Er leverans kommer fram inom 48 timmar!

3 resultat
Sortera efter: Relevant