010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Färgad sträckfilm

Färgad sträckfilm skyddar mot insyn och gör att risken för stöld minskar.

När det gäller packning av transporter är sträckfilm en produkt som ofta förekommer. Denna smidiga produkt används för att få en stabil fixering på pallen genom att linda sträckfilmen runt godset. Godset får på så vis en trygg förslutning samtidigt som det får ett säkert skydd mot damm, fukt eller smuts.

Vi erbjuder en mängd olika typer av sträckfilm, och i denna kategori kan ni finna färgad handsträckfilm som hjälper er att färgkoda era lastpallar. Välj mellan blå, svart eller vit kulör som underlättar identifieringen av pallarna. En färgad sträckfilm skyddar dessutom mot insyn vilket reducerar stöldrisken. Med vår färgade handsträckfilm säkerställer ni en smidig och slittålig transport av pallarna från punkt A till B.

Ett perfekt tillval för vår färgade handsträckfilm är våra varierande handsträckfilmdispensrar. Vi erbjuder modeller i både metall och plast som underlättar ert palleterings- eller förslutningssarbete. Ni sparar mycket tid med hjälp av en dispenser till handsträckfilm, och våra smidiga dispensrar är kompatibla med hela vårt utbud förutom ministräckfilm.

RAJA är experter på emballage, och vi erbjuder artiklar för såväl stora som små behov av handsträckfilm. Söker ni främst transparent handsträckfilm? Givetvis kan ni även hitta varianter i vårt sortiment som underlättar läsning av streckkoder tack vare det transparenta materialet.

Försöker ni tänka på miljön i er verksamhet? Då har ni någonting gemensamt med oss på RAJA. Vi har ett stort sortiment av miljövänliga produkter för er som söker produkter som är lite extra snälla mot vår planet. Håll utkik efter den lilla miljösymbolen på RAJA och hitta produkter som matchar ert miljötänk. När det gäller handsträckfilm erbjuder vi givetvis en miljövänlig variant, som passar utmärkt att applicera på pallar med enhetlig form. Denna handsträckfilm är såklart både rivbeständig och elastisk och når upp till alla krav ni bör ha på sträckfilm.

RAJA är helt rätt företag att vända sig till om ni är ute efter högkvalitativa emballageprodukter för olika försändelser. Vi lägger stort fokus på att bistå med skräddarsydda lösningar som säkerställer en smidig och hållbar transport av era produkter – hela vägen fram till slutdestinationen. Vi ser till att era försändelser levereras i ursprungsskick. För oss spelar det en betydande roll att era produkter kan tas emot i ett fint skick, och på så vis bidra till nöjda kunder i er verksamhet. Med en omsorgsfull transport som får mottagaren att känna sig nöjd kan era beställningar på sikt öka. Våra emballage- och förslutningsprodukter bidrar även till en effektiviserad förpackningsprocess som hjälper er att få tid över till viktigare saker i företaget. På så vis ökar lönsamheten och alla blir tillfredsställda.

Är ni osäkra på vilken sträckfilm i vårt sortiment som lämpar sig bäst till just er verksamhet? Hos oss arbetar kunniga emballagespecialister som brinner för att hjälpa er med alla era funderingar. Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst om ni behöver råd och vägledning i ert köp. Vårt telefonnummer är 010-33 08 200 (öppet måndag till fredag, 08:00 till 17:00).

6 resultat
Sortera efter: Relevant