Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Färgad sträckfilm

Färgad sträckfilm skyddar mot insyn och gör att risken för stöld minskar.

När det gäller packning av transporter är sträckfilm en produkt som ofta förekommer. Denna smidiga produkt används för att få en stabil fixering på pallen genom att linda sträckfilmen runt godset. Godset får på så vis en trygg förslutning samtidigt som det får ett säkert skydd mot damm, fukt eller smuts.

Vi erbjuder en mängd olika typer av sträckfilm, och i denna kategori kan ni finna färgad handsträckfilm som hjälper er att färgkoda era lastpallar. Välj mellan blå, svart eller vit kulör som underlättar identifieringen av pallarna. En färgad sträckfilm skyddar dessutom mot insyn vilket reducerar stöldrisken. Med vår färgade handsträckfilm säkerställer ni en smidig och slittålig transport av pallarna från punkt A till B.

Ett perfekt tillval för vår färgade handsträckfilm är våra varierande handsträckfilmdispensrar. Vi erbjuder modeller i både metall och plast som underlättar ert palleterings- eller förslutningssarbete. Ni sparar mycket tid med hjälp av en dispenser till handsträckfilm, och våra smidiga dispensrar är kompatibla med hela vårt utbud förutom ministräckfilm.

 Läs mer

6 resultat
Sortera efter: Relevant