010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Miljövänlig handsträckfilm

Snällare för miljön!

Miljövänlig handsträckfilm tillverkad av 80% återvunnet material - lika beständig som en vanlig sträckfilm. Hos RAJA ska du alltid kunna hitta ett miljövänligt alternativ för dina emballagebehov! Utforska gärna vårt fullständiga utbud av miljövänligt emballage. Vi sätter alltid miljön i fokus och strävar efter att det ska vara lätt att välja rätt.

Sträckfilm är den ultimata lösningen för er som behöver säkra större gods under transport eller lagring. Genom att plasta in era gods med sträckfilm så stabiliserar ni kartonger och pallgods, samtidigt som sträckfilmen ger ett skydd mot exempelvis damm, fukt och smuts. RAJAs sträckfilm håller hög kvalitet, den är tålig och elastisk och formar sig lätt runt fraktgodset. Tips: använd gärna en sträckfilmsdispenser för bästa resultat.

RAJAs sträckfilm finns i olika varianter för olika behov. Läs gärna mer här, om vilken variant ni borde välja samt hur ni applicerar plastfilmen på bästa sätt: Allt du behöver veta om sträckfilm. Till exempel så har vi i vårt sortiment en försträckt sträckfilm, som är enklare att applicera samtidigt som det sparar in på hur mycket material som behövs för att säkra en pall.

Om ni behöver sträckfilm till mindre paket rekommenderar vi vår ministräckfilm som passar bra för bandning och hopbuntning. För de verksamheter med större behov rekommenderar vi sträckfilmsmaskiner som kommer hjälpa er att spara enormt mycket tid, och även en del pengar. Vi tillhandahåller sträckfilmsmaskiner för både små och stora företag.

RAJA är en etablerad emballageleverantör som bidrar med smarta, säkra och trygga helhetslösningar när det gäller emballage, försändelser och förvaring. Våra emballagespecialister har stor kompetens och tar ständigt fram specialanpassade lösningar i syfte att effektivisera våra kunders verksamheter genom att förenkla förpackningsprocessen.

Hos RAJA lönar det sig alltid att köpa mycket, och vi erbjuder alla nya kunder gratis frakt på den första beställningen som överstiger 1000 kronor. Därefter får ni dessutom 10 % rabatt på nästkommande order. Undrar ni över någonting? RAJAs kunniga specialister är alltid redo att besvara frågor. Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 010-33 08 200 (måndag till fredag, 08:00 till 17:00).

3 resultat
Sortera efter: Relevant