Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Miljövänlig handsträckfilm

Snällare för miljön!

Miljövänlig handsträckfilm tillverkad av 80% återvunnet material - lika beständig som en vanlig sträckfilm. Hos RAJA ska du alltid kunna hitta ett miljövänligt alternativ för dina emballagebehov! Utforska gärna vårt fullständiga utbud av miljövänligt emballage. Vi sätter alltid miljön i fokus och strävar efter att det ska vara lätt att välja rätt.

Sträckfilm är den ultimata lösningen för er som behöver säkra större gods under transport eller lagring. Genom att plasta in era gods med sträckfilm så stabiliserar ni kartonger och pallgods, samtidigt som sträckfilmen ger ett skydd mot exempelvis damm, fukt och smuts. RAJAs sträckfilm håller hög kvalitet, den är tålig och elastisk och formar sig lätt runt fraktgodset. Tips: använd gärna en sträckfilmsdispenser för bästa resultat.

RAJAs sträckfilm finns i olika varianter för olika behov. Läs gärna mer här, om vilken variant ni borde välja samt hur ni applicerar plastfilmen på bästa sätt: Allt du behöver veta om sträckfilm. Till exempel så har vi i vårt sortiment en försträckt sträckfilm, som är enklare att applicera samtidigt som det sparar in på hur mycket material som behövs för att säkra en pall.

 Läs mer

3 resultat
Sortera efter: Relevant