Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Ministräckfilm

Ministräckfilm är perfekt för mindre paket.

Ministräckfilm passar utmärkt för banding och hopbuntning av mindre produkter och kollin. Sträckfilmen ger bra skydd mot repor och slitage, och kombineras med fördel med kant- och hörnskydd. Är ni osäkra på vilken sträckfilm som passar bäst för just era produkter, kontakta våra emballagespecialister på 010 33 08 200.

På RAJA hittar du en hel kategori tillägnad plastfolie. Vi erbjuder topparksfilm med perforerade ark som ger en enkel avrivning, och som skyddar ovansidan av pallen. Ni kan även hitta topparksfilm utan perforering. Transparent polyetenfolie kan i sin tur nyttjas som skydd för golv, möbler, mattor eller maskiner. Är ni osäkra på vilken typ av plastfolie som är bäst för era behov? Ni är i så fall varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister och få vägledning i ert köp. Ni kan nå oss på 010- 33 08 200, måndagar till fredagar mellan 07:30 och 17:00.

I Europa är RAJA-gruppen ledande distributör av emballage, och vi brinner för att stå till tjänst med de bästa emballageprodukterna till riktigt bra priser. Vårt mål är att på sikt öka lönsamheten för er verksamhet, genom att erbjuda smidiga lösningar som täcker era förpackningsbehov.

4 resultat
Sortera efter: Relevant