010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Ministräckfilm

Ministräckfilm är perfekt för mindre paket.

Upptäck RAJAs mångsidiga sortiment av sträckfilm som lämpar sig utmärkt till både stort gods samt mindre paket. Här hittar du ministräckfilm, sträckfilm i miniformat som är perfekt för t ex bandning eller hopbuntning av produkter eller paket. Tips: köp till en dispenser för ministräckfilm, då blir det betydligt enklare att applicera sträckfilmen.

Lär dig om sträckfilm på RAJA-bloggen

Läs mer om olika typer av sträckfilm på vår blogg: Allt du behöver veta om sträckfilm. Utöver ministräckfilm går vi igenom alla våra sträckfilmsprodukter som till exempel färgad sträckfilm, försträckt sträckfilm och papperssträckfilm, och går igenom hur du vet om du behöver en sträckfilmsmaskin för att öka produktiviteten ännu mer.

Relaterade produkter

Våra olika typer av plastfolie är ett annat lämpligt val om ni söker ett optimalt skydd för era transporter. Vår plastfolie utgörs av slitstark film som ger ett säkert skydd mot fukt och smuts. Vi erbjuder topparksfilm med perforerade ark som ger en enkel avrivning, och som skyddar ovansidan av pallen. Ni kan även hitta topparksfilm utan perforering. Transparent polyetenfolie kan i sin tur nyttjas som skydd för golv, möbler, mattor eller maskiner. Är ni osäkra på vilken typ av plastfolie som är bäst för era behov? Ni är i så fall varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister och få vägledning i ert köp. Ni kan nå oss på 010- 33 08 200, måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

RAJA hjälper till med emballage

I Europa har RAJA Sverige tillsammans med RAJA-gruppen rollen som ledande distributörer av emballage, och vi brinner för att stå till tjänst med de bästa emballageprodukterna till riktigt bra priser. Vårt mål är att på sikt öka lönsamheten för er verksamhet, genom att erbjuda smidiga lösningar som täcker era förpackningsbehov. Med en effektiviserad förpackningsprocess kommer ni kunna lägga större fokus på andra delar av er verksamhet istället för att oroa er över transporter. Vi hjälper gärna till med lösningar som är skräddarsydda för just er verksamhet!

4 resultat
Sortera efter: Relevant