010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Handsträckfilm

Förpacka produkter och pallar på ett säkert sätt med sträckfilm av överlägsen kvalitet

Sträckfilm är en populär skyddsprodukt inom emballage och transport. Med hjälp av sträckfilm kan era gods få en stadig fixering på lastpallen, samtidigt som det skyddas mot smuts, damm och fukt.

Här kan ni utforska RAJAs stora utbud av sträckfilm för manuell applicering. Utöver vanlig transparent sträckfilm så erbjuder vi även försträckt sträckfilm, som bidrar med en lägre åtgång av resurser, och färgad sträckfilm, som används för att färdkoda pallar eller ge era produkter insynsskydd under transport. Vår miljövänliga sträckfilm är en innovation inom förpackningsbranschen, och den är tillverkad av 80% återvunnet material. All vår handsträcksfilm kan appliceras för hand, men vi rekommenderar er att använda en sträckfilmsdispenser för bästa resultat.

Hur väljer man rätt sträckfilm?

Lär dig mer om hur du väljer rätt sträckfilm på RAJA-bloggen: Allt du behöver veta om sträckfilm. Visste du till exempel att vi har ministräckfilm för lägre palleteringsbehov, och sträckfilmsmaskiner för högre daglig åtgång av sträckfilm?

Om ni ändå är osäkra på vilka produkter som lämpar sig bäst för just ert företag, så tveka inte att nå ut till oss. Ni är varmt välkomna att kontakta våra kunniga emballagespecialister och ställa frågor eller be om råd och vägledning. Vår kundtjänst är öppen måndagar–fredagar mellan 07:30–17:00, och telefonnumret är 010-33 08 200.

RAJA har lång erfarenhet när det gäller att ta fram kundanpassade emballageprodukter som når upp till en hög standard. Vi har som mål att hjälpa våra kunder att effektivisera sina transporter med hjälp av kvalitativt emballage som är framtaget för att skydda alla typer av försändelser på ett smidigt sätt. Våra emballage- och förslutningsprodukter är tillverkade med fokus på användarvänlighet, effektivitet och hållbarhet – på så vis kan ni spara en ansenlig mängd tid i förpackningsprocessen. På sikt kan även er effektiviserade förpackningsprocess bidra till ökad lönsamhet i er verksamhet, vilket är ett annat viktigt mål för oss på RAJA!

20 resultat
Sortera efter: Relevant