010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Hängetiketter och manillamärken

Snyggt och smidigt!

RAJA erbjuder hängetiketter av olika slag som kan fästas på produkter med hjälp av en metalltråd eller snöre. Den här typen av etiketter används till exempel för presentinslagning eller för märkning av produkter i butik. I den här kategorin hittar ni också manillamärken som kan användas för märkning under tuffa förhållanden.

Våra hängetiketter är krämfärgade och tillverkade av 50 % återvunnen kartong på 160 g/m². Förutom att hängetiketterna är tillverkade av delvis återvunnet material går de dessutom att återvinna på nytt efter användning. Varje etikett är försedd med ett förstärkt hål vilket innebär att ni kan sätta fast etiketten med metalltråd utan att den skär igenom papperet. När ni köper RAJAs hängetiketter går det att välja om ni vill ha metalltråd med på köpet eller inte, och själva hängetiketterna erbjuds i tre olika storlekar. Måtten ligger på 80 x 38, 100 x 51 samt 126 x 63 millimeter och etiketterna levereras i förpackningar om 1000 exemplar. Ni kan också välja att köpa metalltråd separat med en längd på 300 millimeter. Det är populärt att använda hängetiketter som presentetiketter – se gärna hela vårt utbud av presentförpackningar och klicka hem andra stilfulla emballage för gåvor.

Märkning under tuffa förhållanden

Söker ni efter passande etiketter för att märka produkter under mer extrema förhållanden som exempelvis kalla temperaturer, hög luftfuktighet eller UV-ljus? Då rekommenderar vi att ni tar en närmare titt på vårt utbud av manillamärken som erbjuds i tre olika storlekar. Här finner ni manillamärken av PVC som går att skriva på med hjälp av en vattenlöslig eller permanent märkpenna. RAJAs manillamärken av PVC erbjuds i vit och gul färgnyans och en tjocklek på 300 my. Måtten som erbjuds ligger på 100 x 45, 110 x 55 samt 120 x 70 millimeter och de är alla resistenta mot UV-ljus, hårda temperaturer, kemikalier och fett. Manillamärken är med andra ord vanligt förekommande för lagermärkning – glöm inte bort att kolla in RAJAs andra produkter för lagret. Här finner ni lagerhyllor, pallyftare, packbord, stegar och mycket annat som hjälper er att optimera er lagerhantering.

RAJA är ledande emballagespecialister i Europa med ett enormt utbud av ytteremballage, fyllnadsmaterial, förslutningsprodukter och mängder av andra tillbehör för olika sorters företag. Oavsett om ni bedriver e-handelsföretag, butik eller någon annan verksamhet kan vi garantera att vi erbjuder produkter som lär komma väl till pass. Har ni några frågor eller funderingar kring en viss produkt eller er beställning? Tveka i så fall inte att ringa våra emballagespecialister på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

3 resultat
Sortera efter: Relevant