010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Krympfolie

RAJA har ett stort urval av krympfilm, varmluftspistoler och skyddsfilm som skyddar dina produkter mot damm, fukt och smuts.

I denna kategori kan ni hitta varmluftspistoler och krympfolie som i kombination med varandra ger ett optimalt skydd för produkter och kollin. Precis som namnet antyder så krymper krympfolie vid uppvärmning – när du värmer upp plastfilmen med till exempel en varmluftspistol så kommer den alltså krympa ihop och formas efter din produkt oavsett utformning. Denna metod används till exempel för att säkra gods inför transport och ger godset ett bra skydd mot väder och vind.

Välj mellan krymphuvar med eller utan perforering – med färdig perforering kan ni få en betydligt smidigare avrivning av krympfilmen.

Vi erbjuder en varmluftspistol som är helt säker att använda då munstycket förblir kallt både under användning och efter. Tillförseln av gas bryts dessutom om sladden skulle punkteras eller kopplas ur. Den reglerbara effekten passar utmärkt för krympning av såväl tjockt som tunt krympfolie och varmluftspistolen är lättviktig och ligger skönt i handen. Passa på att fynda vår högkvalitativa varmluftspistol i ett paketerbjudande där ett vagnstativ ingår!

I RAJAs breda sortiment kan ni hitta produkter för alla tänkbara försändelser. Vi erbjuder kartonger, pallar, skyddsprodukter, förslutningsprodukter och en mängd andra tillbehör som bidrar till en effektiviserad pakethantering.

För att fylla verksamhetens behov och på bästa sätt effektivisera er pakethantering rekommenderar vi att ni kontaktar våra emballagespecialister på 010-33 08 200. Kundtjänsten är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00. Vår kundtjänst kan hjälpa er att hitta rätt emballageprodukter för att på sikt nå största framgång i ert företag. Med våra smidiga lösningar när det gäller förslutning av paket och kollin kan ni minimera tiden vid paketering och på så vis få tid över till att prioritera andra saker i er verksamhet som utvecklar företaget i grunden.

5 resultat
Sortera efter: Relevant