010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bubbelplast - Bubbelfolie som emballage

Skydda dina varor med bubbelplast

Emballage som bubbelplast är ett utmärkt sätt att skydda produkter från skador under förvaring eller transport. Bubbelfolien anpassar sig efter formen på olika produkter och passar därför perfekt som fyllnadsmaterial. Eftersom det är lättviktigt, rivbeständigt och flexibelt är det ett populärt material inom till exempel e-handel, industri och lagerhantering.

Bubbelfolie kommer i form av rullarbubbelpåsar eller bubbelfolieslangar. RAJAs bubbelplast håller hög kvalitet och varje bubbla har en förstärkt barriär som gör att luften i bubblorna håller längre och inte ger efter vid hårt tryck. Hos oss är emballage prisvärt, och om du köper större volymer får du ett ännu mer fördelaktigt pris.

För de flesta behov passar bubbelfolie med små bubblor utmärkt. Det är tillverkat av 30% eller 50% återvunnet plast. Söker ni ett ännu bättre  miljöalternativ rekommenderas RAJAs prisvinnande bubbelfolie av kraftpapper. Har ni tyngre eller mer ömtåliga produkter kan ni välja bubbelfolie med stora bubblor för bättre skydd. Detta material är återvunnet till 30%. Vi erbjuder även antistatisk bubbelplast – både på rulle och som färdig förpackning – som lämpar sig bra för de verksamheter som fraktar elektronikprodukter. Utan rätt skydd kan känslig elektronik drabbas av elektrostatiska urladdningar under transporten.

Packa snabbare: perforerad bubbelfolie och självhäftande bubbelpåsar

Effektivisera er packprocess genom vilket emballage ni väljer att köpa. Våra bubbelfolierullar finns ofta i perforerad variant, vilket gör att det går både snabbare och säkrare att packa eftersom ni inte behöver använda kniv eller sax. Många av våra bubbelpåsar har självhäftande täckremsa, alltså behöver ni inte ta den extra tiden att försluta dem med tejp eller påssvets. För fler tips på tidsbesparande emballage, kolla in RAJA-bloggen: Optimera er packprocess - 3 praktiska tips

Vad är bubbelplast tillverkad av?

Bubbelplast är tillverkat av två lager av lågdensitetspolyeten med en extruderad luftbarriär. Den största delen av RAJAs plastemballage består helt eller delvis av återvunnet material. Vi erbjuder även bubbelfolie av 100% kraftpapper.

Vilken bubbelfolie är bäst för elektronik?

Antistatisk bubbelfolie kännetecknas av sin rosa färg och garanterar en antistatisk effekt i 6 månader. I RAJAs sortiment finns antistatisk bubbelplast i form av rullar och påsar.

13 resultat
Sortera efter: Relevant