010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Bubbelfolieslangar

Bubbelfolie ger perfekt stötdämpning för dina produkter under transport och förvaring.

Det är vanligt att använda bubbelfolie som extra skydd för produkter under lagring eller transport. Förutom att bubbelfolie skyddar mot oförsiktig hantering är den även optimal för varor som är repkänsliga eller ömtåliga. På RAJA hittar ni ett brett utbud av bubbelfolie och i den här kategorin erbjuder vi även bubbelfolieslangar.

Den här typen av inneremballage passar perfekt när produkter ska lagras eller transporteras i till exempel wellådor eller e-handelspåsar. Med RAJAs bubbelfolieslangar får ni möjlighet att anpassa förpackningen efter eget behov och önskemål. Bubbelfolien har en pålitlig stötdämpning som skyddar era produkter från yttre påfrestningar som stötar, slag, smuts eller fukt.

Våra praktiska och skyddande bubbelfolieslangar är tillverkade med högkvalitativ Aircap®-teknik. Det innebär att varje bubbla på folien har en förstärkt barriär som håller kvar luften längre och inte ger efter vid hårt tryck. Våra bubbelfolieslangar har även utrustats med ett invändigt skikt av folie för att skapa ett extra bra skydd. Diametern och höjden på varje bubbla är 10 respektive 4 millimeter och folien är tillverkad i tre skikt av högkvalitativ polyeten.

Vanliga plastslangar är ett bra alternativ ni inte behöver så mycket stötdämpning och skydd för era produkter som bubbelfolieslangar ger. De ger ett bra skydd mot smuts och fukt och likt bubbelslangarna så går även dessa slangar att anpassa efter dimensionerna på olika produkter.

Tillbehör som dispenser och påssvets

Både vanliga plastslangar och bubbelfolieslangar kan med fördel kompletteras med ett teleskopiskt stativ som underlättar användningen. Vi erbjuder ett mångsidigt stativ av blålackerat stål som enkelt kan anpassas för slangar av olika bredd. Stativet är dessutom flyttbart och kan alltså placeras där ni behöver det för tillfället. Med tillbehör som detta kan ert arbete med bubbelfolieslangar underlättas avsevärt och hjälpa er att spara tid under paketeringsprocessen.

För att försluta slangar av plast på ett snabbt och säkert sätt rekommenderar vi att ni använder en påssvets. RAJA har en hel avdelning av ergonomiska och användarvänliga påssvetsmaskiner som passar utmärkt för att försluta bubbelfolieslangar – välj mellan mekaniska eller manuella maskiner som lämpar sig för både större och mindre produktioner.

Komplettera med långa lådor

Bubbelfolieslangar passar utmärkt som inneremballage för långa försändelser. Om ni brukar transportera långa produkter i er verksamhet är det en god idé att komplettera ert köp av plastslangar med långa kartonger. RAJA erbjuder en mängd långa kartonger som passar utmärkt för till exempel rullar med tyger eller andra produkter i avlångt format. Ni kan hitta lådor i både vitt och brunt samt en mängd olika storlekar. Vi erbjuder långa kartonger i både en- och dubbelwell för att kunna tillgodose de flesta behov. Om ni är osäkra på vilken låda som passar era behov bäst är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Här arbetar kunniga emballagespecialister som alltid är redo att besvara frågor eller bistå med vägledning. Ni når oss på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

1 resultat
Sortera efter: Relevant