010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Avfallspåsar och stativ

Enkel och effektiv hantering av avfall med soppåsar och säckar från Raja.

RAJA tillhandahåller sopsäckar i varierande storlekar, färger och tjocklekar. De flesta varianter består av 100% återvunnet plast.

Alla verksamheter producerar någon form av avfall. Vid hantering av tunga föremål inom bygg och verkstad måste soppåsarna vara extra tjocka för att klara av tyngden. För arbetsplatser där det förekommer vasst avfall bör man välja solida sopsäckar som är svåra att punktera. RAJA lagerför både transparenta säckar, och säckar med en svart, täckande insida för att förhindra insyn. I sortimentet finns också mindre soppåsar, insatspåsar för kontorsbruk, perfekt storlek för papperskorgen.

Försegla sopsäckar snabbt med verktyg

Hanterar ni stora volymer sopsäckar? Med hjälp av en drillapparat och en säckbindare kan ni säkert och snabbt försluta stora säckar av plast, papper eller textil, som på löpande band.

Förenkla hantering med ett säckstativ

Varför inte komplettera med ett smart och praktiskt sopsäcksstativ? RAJA tillhandahåller sopstativ som är till stor hjälp vid sopsorteringen. Genom att fästa soppåsen i stativets fästanordning hålls soppåsen öppen vilket gör det lätt att slänga skräp och avfall. Vi rekommenderar även att utrusta stativet med hjul för att skapa en mobil och flexibel sopstation. Hjulen finns att köpa separat hos oss på RAJA.

Se till att ni även till erbjuder rengöring vid sopstationerna. Hos RAJA finner ni en kategori med handsprit och desinfektionsmedel för sterilisering av händer och ytor. I vårt sortiment erbjuder vi även ett brett utbud av produkter för städning, se kategorin rengöringsartiklar. Vi tillhandahåller både hygien- och rengöringsartiklar som underlättar att hålla det rent och fräscht i samband med avfallssortering.

Sortera returplast och kopieringspapper

Säkerställ att ert företag sorterar ut all returplast från övrigt avfall. RAJAs påsar för returplast är tydligt uppmärkta och rymmer 240 liter. Underlätta källsorteringen genom att införa tydliga instruktioner för vad som gäller inom verksamheten.

Genom att utrusta kontor och lager med lådor för återvinnig av returpapper kan företaget på ett enkelt och billigt sätt höja sin miljömedvetenhet. De returlådor som RAJA lagerför består av 70% återvunnet material. Samtliga returlådor är utrustade med perforerade handtag. Det ska vara enkelt att bära kartongen när det är dags för tömning i pappersåtervinningen.

Önskar ni komma i kontakt med vår kundtjänst? Enklast når ni oss på 010-33 08 200, våra telefontider är måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00. Varmt välkomna med era frågor!

9 resultat
Sortera efter: Relevant