Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Maskinsträckfilm

RAJA har ett brett utbud av maskinsträckfilm av hög kvalitet som passar till alla typer av sträckfilmsmaskiner.

Om er verksamhet dagligen handskas med större gods som skickas på lastpallar så kan det vara bra att veta att vi på RAJA erbjuder en mängd olika produkter som kommer att underlätta er förpackningsprocess. I syfte att fixera gods på lastpallar används ofta sträckfilm, som också ger lasten ett skydd mot fukt och smuts.

För lägre klimatpåverkan, välj miljövänlig maskinsträckfilm som består av 50% återvunnet material.

Maskinsträckfilmen som ni hittar under denna kategorin är kompatibel med alla sträckfilmsmaskiner. En sträckfilmsmaskin är ett utmärkt val för er som har hög åtgång av sträckfilm och vill effektivisera er palleteringsprocess. RAJA är nr 1 på emballage i Europa, därmed erbjuder vi ett brett sortiment av förpackningsmaskiner som effektiviserar olika led i er förpackningsprocess. Läs gärna mer i vår blogg: En guide för förpackningsmaskiner som ökar er produktivitet.

Vi erbjuder såväl färgad som transparent maskinsträckfilm som har olika grader av försträckningskapacitet. Vår färgade maskinsträckfilm, som används för att färgkoda pallar eller ge insynsskydd, har en försträckningskapacitet på 100–120 %. Våra olika transparenta varianter har en kapacitet på upp till 290 %.

 Läs mer

5 resultat
Sortera efter: Relevant