010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Maskinsträckfilm

RAJA har ett brett utbud av maskinsträckfilm av hög kvalitet som passar till alla typer av sträckfilmsmaskiner.

Om er verksamhet dagligen handskas med större gods som skickas på lastpallar så kan det vara bra att veta att vi på RAJA erbjuder en mängd olika produkter som kommer att underlätta er förpackningsprocess. I syfte att fixera gods på lastpallar används ofta sträckfilm, som också ger lasten ett skydd mot fukt och smuts.

För lägre klimatpåverkan, välj miljövänlig maskinsträckfilm som består av 50% återvunnet material.

Maskinsträckfilmen som ni hittar under denna kategorin är kompatibel med alla sträckfilmsmaskiner. En sträckfilmsmaskin är ett utmärkt val för er som har hög åtgång av sträckfilm och vill effektivisera er palleteringsprocess. RAJA är nr 1 på emballage i Europa, därmed erbjuder vi ett brett sortiment av förpackningsmaskiner som effektiviserar olika led i er förpackningsprocess. Läs gärna mer i vår blogg: En guide för förpackningsmaskiner som ökar er produktivitet.

Vi erbjuder såväl färgad som transparent maskinsträckfilm som har olika grader av försträckningskapacitet. Vår färgade maskinsträckfilm, som används för att färgkoda pallar eller ge insynsskydd, har en försträckningskapacitet på 100–120 %. Våra olika transparenta varianter har en kapacitet på upp till 290 %.

Om ni har lägre åtgång av sträckfilm så har vi även ett stort sortiment av handsträckfilm för manuell applicering. Ni kan applicera denna sträckfilm för hand, men vi rekommenderar att ni köper till en sträckfilmsdispenser för bästa resultat.

RAJA är ett hållbart och säkert alternativ när ni är på jakt efter bra emballageprodukter. Hos oss arbetar specialister som är mycket kunniga i ämnet och vi tillverkar våra produkter med fokus på både helheten och de mindre detaljerna. På så vis kan vi erbjuda lösningar för alla typer av kunder och verksamheter. För att hitta de rätta produkterna för just ert företag hänvisar vi till våra emballagespecialister. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 mellan måndag och fredag, 08:00 till 17:00. Våra specialister är alltid redo att svara på era frågor, komma med goda råd eller ge förslag på specialanpassade lösningar.

5 resultat
Sortera efter: Relevant