010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Maskinsträckfilm med försträckningskapacitet 150%
Maskinsträckfilm med försträckningskapacitet 150% - 1

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Maskinsträckfilm med försträckningskapacitet 150%

(2 artiklar)
24/48 h leverans*
Upp till 10% Rabatt
BEST PRICE
"Best Price": Över 250 bästsäljare till det bästa priset! Raja är engagerad i att skydda din budget. Oavsett hur mycket du köper kommer du att få de bästa priserna alla året på ett urval av våra 250 bästsäljare.
Från
605,00 krexkl. moms

Pris per rulle

Visa priser
  • Hållfast:Stark polyetenfilm med god sträckförmåga och rivfasthet som säkrar försändelsen optimalt.
  • Fäster bra: Ensidigt klibbande och tyst avrullning.
  • Passar för både hel- och halvautomatiserade sträckfilmsmaskiner.
  • Alternativ: För en maskinsträckfilm som är bättre för miljön, välj miljövänlig maskinsträckfilm som består av 50% återvunnet material.
  • Kärndiameter:76 mm.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Maskinsträckfilm för effektiv palletering!


Behöver ert företag en pålitlig och högkvalitativ maskinsträckfilm för att säkra era lastpallar? Då har ni kommit rätt! Hos RAJA, Europas ledande leverantör av förpackningsmaterial, hittar ni ett brett utbud av maskinsträckfilm som passar alla typer av sträckfilmsmaskiner. Låt oss guida er genom vårt sortiment och ge er den information ni behöver för att fatta det bästa valet.

Varför välja RAJA för er maskinsträckfilm?

  1. Hög kvalitet: Vår maskinsträckfilm är tillverkad av LDPE-plast och erbjuder jämn kvalitet, bra återgångsförmåga och hög genomskinlighet. Ni kan lita på att den håller era varor säkra under transport och lagring.
  2. Försträckningskapacitet: Våra maskinsträckfilmer har olika grader av försträckningskapacitet. Just denna har en kapacitet på 150 % försträckning, vilket gör den stark för lite tyngre produkter.
  3. Miljövänligt alternativ: För lägre klimatpåverkan rekommenderar vi vår miljövänliga maskinsträckfilm, som består av 50 % återvunnet material.
  4. Kompatibel med alla sträckfilmsmaskiner: Oavsett vilken typ av sträckfilmsmaskin ni använder, är våra maskinsträckfilmer kompatibla och enkla att applicera.

Effektivisera er palleteringsprocess med en sträckfilmsmaskin

Om ert företag har hög åtgång av sträckfilm och vill öka effektiviteten i palleteringsprocessen, är en sträckfilmsmaskin ett utmärkt val. RAJA är stolt över att vara nr 1 på emballage i Europa, och vi erbjuder ett brett sortiment av förpackningsmaskiner som effektiviserar olika led i er förpackningsprocess.

Kontakta våra emballagespecialister

Våra specialister är alltid redo att svara på era frågor, komma med goda råd eller ge förslag på specialanpassade lösningar. Ring oss på 010-33 08 200 mellan måndag och fredag, kl. 08:00–17:00. Upptäck hela vårt utbud av

Produktdatablad

Recensioner