010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
rajaPrint

Designa packtejp med eget tryck
i 4 enkla steg

direkt online!

1
Tape

Välj packtejputifrån dina behov

2
CustomizedTape

Personaliseramed din logga

3
Box

Granskadin nya tejp

4
Delivery

Beställenkelt, va?

Marknadsför ditt varumärke med packtejp med eget tryck


För många e-handelsbutiker är förpackningen den enda fysiska kontakten du har med din kund - använd den för att sprida ditt varumärke och göra ett intryck. Ett billigt och flexibelt sätt att personalisera din förpackning är genom att designa din egen packtejp enkelt online med Rajaprint. 


Packtejp med logga i några klick

Designa din egen packtejp snabbt och enkelt med onlineverktyget Rajaprint. Börja med att välja en packtejp som passar bäst utifrån ditt företags förutsättningar och mål:

  • PVC-packtejp har en naturligt tyst avrullning och lämnar inte limrester när det avlägsnas. Häftämnet består av naturgummi vilket ger en stark och stabil häftförmåga som passar kartong och papper men även andra material som till exempel plast eller glas.
  • PP -packtejp med häftämne av hotmelt är en lättavrullad packtejp som fäster direkt. En bra allround-tejp som många väljer, ett bra ekonomiskt alternativ.
  • Tyst PP-packtejp har häftämne av vattenbaserad akryl vilket ger tejpen en kristallklar transparens. Denna tejp är bra för långtidsförvaring då häftämnet är extra åldersbeständigt. Likt namnet antyder har den väldigt tyst avrullning.
  • Papperstejp är ett miljövänligt alternativ då det är tillverkat av kraftpapper utan silikon med ett luftfritt häftämne som fäster extra bra på wellpapp, papper och kartong. En del av RAJAs miljövänliga emballagesortiment för minskad klimatpåverkan. Packtejp av papper ger dina paket en snygg, naturlig look och kan sorteras tillsammans med kartongen.

Skräddarsytt emballage enligt dina önskemål

Vill du hellre designa egna lådor, bärkassar, e-handelspåsar eller någon annan typ av förpackningsmaterial? Inga problem, kolla in RAJAs utbud av kundanpassade emballageprodukter och ta kontakt med oss när du känner dig redo att starta en dialog. 


Du når oss helgfria vardagar kl 08:00-17:00, via telefon 010 - 33 09 220 eller e-post info@rajapack.se, det går även bra att fylla i vårt kontaktformulär (välj ämnet ”Specialanpassade produkter”) så återkommer vi så snabbt vi kan.