spinner
spinner
010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Första beställningen? Fri frakt vid köp över 1000 kr ex. moms + 10% rabatt med koden NEWCUST
spinner
Varukorgen är tom

Designa din egen tejp med tryck

Beställ tejp med tryck genom några klick till förmånligt pris!

Marknadsför ditt varumärke med packtejp med eget tryck


Raja erbjuder ett brett utbud av Packtejp med logotryck med Rajaprint:


Tyst PP (polyproylen) packtejp som håller långvarig förslutning, särskilt på kraftliner. Den här tejpen tål kyla och fukt. Den har en utmärkt motståndskraft mot åldrande och UV-strålar utan att ge avkall på estetik och den kommer att förbättra utseendet på din förpackning tack vare sin kristall glans. En jämn och smidig Rekommenderas för paket upp till 35 kg.


PVC packtejp som ger direkt och varaktig vidhäftning till alla sorts emballage. Dessa tejp ger stor användningskomfort tack vare deras flexibilitet och sin tysta avlindning. De skärs för hand och tas bort utan att lämna ett spår. Användning av denna tejp rekommenderas för förpackningar upp till 30 kg.


PP Packtejp, ekonomiskt packtejp som ger en bra limkraft på alla emballage. Dess lätta avrullning är idealisk för tejpning av många paket i snabbt tempo. Dessa tejp rekommenderas för förpackningar upp till 20 kg.


Papperstejp gjorda av kraftpapper och naturligt lim. Dessa tejp ger dig möjlighet att stänga dina paket samtidigt som du gör en låg påverkan på miljön. Flexibla och resistenta, de erbjuder samma egenskaper som en plasttejp med en omedelbar och långvarig vidhäftning. De rullar ut enkelt och kan skäras för hand. Dessa tejp rekommenderas för förpackningar upp till 20 kg.


Välj den tejp som bäst passar dina behov och anpassa den efter dina önskemål med kombinationer av material, färger och olika format!


Du kan enkelt lägga till din logotyp med hjälp av vårt Rajaprint-verktyg för packtejp med logotryck och därmed skapa ditt tryckta tejp för att förstärka ditt varumärke mot dina kunder.


Beställ din trycktatejp med bara några klick!