Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

PP-tejp

Tejp av polypropylen, även kallat PP tejp, är perfekt till förslutning av lätta och tunga kartonger och förpackningar.

PP-tejp är en packtejp av hög kvalitet som kännetecknas av sin snabba avrullning och häftförmåga. Välj mellan standardkvalitet (28 my) eller stark (32 my). PP-tejp är tillverkad av polypropen och är mycket väl lämpad för att försluta lätta och medeltunga kartonger, lådor och andra förpackningar. Vi rekommenderar att ni använder packtejp tillsammans med en handdispenser för bästa förslutningsresultat.

Vill ni ha extra tyst avrullning? Välj då tyst PP-tejp, som även kan kombineras med ljudreducerande handdispenser. Är ni ute efter ett miljövänligt alternativ? Airtape är en tunnare PP-packtejp som avger 30% mindre CO2-utsläpp när den produceras. Ett ännu bättre alternativ för miljön är papperstejp och förseglingsremsor, som kan återvinnas tillsammans med kartongen. Se gärna hela vårt utbud av miljövänligt emballage.

Som leverantör av emballageprodukter är RAJA etablerat som ett tryggt och hållbart alternativ. Med våra produkter och lösningar kan vi effektivisera er verksamhet och öka både produktiviteten och lönsamheten. Vi är experter på kartonger, lådor och förslutningsprodukter, såsom tejp och packband. RAJA tillverkar produkter med fokus på de små detaljerna såsom helheten för att erbjuda heltäckande lösningar som inte bara håller hög kvalitet, utan även är oerhört smart utformade för en enkel och smidig användning. För att hitta rätt produkter för just er verksamhet kan ni höra av er direkt till våra emballagespecialister på 010-33 08 200. Vi är tillgängliga måndag till fredag, 08:00 till 17:00.

12 resultat
Sortera efter: Relevant