010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Mitt konto

Mitt konto, vanliga frågor

Här hittar du svar på de flesta frågor. Vill du ha personlig service står vi till din tjänst.

Min första order på rajapack.se, hur fungerar det?

Välkommen till rajapack.se!
Vill du beställa produkter? Det är enkelt!

Oavsett om du söker via sökmotorn eller via navigering, hittar du 2300 artiklar på vår sida. Du kan enkelt välja bland våra produkter tack vare detaljerade produktbeskrivningar, videos eller interaktiva köpguider.

Produkten läggs till i din kundvagn och när du är redo att beställa är det mycket enkelt. Vi vägleder dig genom skapande av ett konto med nödvändig information som gör att vi kan leverera snabbt och skicka fakturan till rätt adress. Naturligtvis kan du fylla i så många leveransadresser och fakturaadresser som behövs.

Rajapack.se erbjuder flera betalningsmetoder, kontokort eller faktura. När du har bekräftat din varukorg kommer du omedelbart få ett bekräftelsemail som sammanfattar hela din beställning och villkoren för den.

Om du vill ha mer information om hur vi levererar, specialanpassade förpackningar eller förfrågan om offert, kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Är du kund på rajapack.se men aldrig beställt?

Om du redan har beställt hos RAJA via telefon, post eller fax och vill beställa på vår hemsida, enkelt: klicka bara på länken "Mitt Konto" längst upp till höger på webbplatsen, sedan "ny kund".

Detta gäller även redan registrerade kunder hos RAJA då detta tillvägagångssätt är viktigt och gör att du kan fylla i all nödvändig information för framtida order och leveranser.

När din registrering är klar, kan du fortsätta ditt besök, sedan slutföra din beställning online.

För ytterligare information, vänligen kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller på info@rajapack.se.

Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?

Om du har glömt ditt lösenord och inte har möjlighet att logga in, klicka på länken "Mitt Konto" längst upp till höger på webbplatsen.

Klicka sedan på "Glömt lösenord". Du kommer få ett e-postmeddelande med en säker länk som innehåller konfidentiell identifiering.

Genom att klicka på länken kan du skapa ett nytt lösenord omedelbart och använda direkt på rajapack.se.

För ytterligare information, vänligen kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Hur kan jag se min orderhistorik?

Enkelt, du kan alltid se din orderhistorik på rajapack.se.

Logga in genom att klicka på länken "Mitt Konto" som syns uppe i höger hörn på rajapack.se.

När du är inloggad kan du klicka på "mina ordrar". Detta gör att du kan se en lista över dina beställningar, söka efter en tidigare köpt produkt, se detaljer i tidigare ordrar, skriva ut ordrar, spara dem eller skicka dem via e-post.

Om du vill ha mer information om en order som redan levererats eller ska levereras, kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Hur ändrar jag mina uppgifter eller min kontoinformation?

Du kan alltid uppdatera din information och dina kontaktuppgifter under ditt konto direkt på rajapack.se. Logga in genom att klicka på länken "Mitt Konto" som syns uppe i höger hörn på rajapack.se.

När du har loggat in kan du klicka på fliken "Min profil". Här inne kan du redigera dina uppgifter. Genom att klicka på adressen kan du också ändra en befintlig adress eller skapa en ny adress. Denna kommer att läggas till listan med dina adresser. Du kan sedan använda den när som helst för en beställning.

För ytterligare information, vänligen kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Hur använder du din rabattkod eller ett specialerbjudande på rajapack.se?

Har du fått en rabattkod eller ett specialerbjudande från RAJA?

För att ta del av ett erbjudande eller en rabattkod lägger du helt enkelt de produkter du vill beställa i din kundkorg. I det första steget av din beställning kan du skriva in din rabattkod.

Om den uppfyller giltighetskraven kommer du få den tilldelade rabatten vid din beställning på rajapack.se. En bekräftelse kommer att visas på sidan.

För ytterligare information, vänligen kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Ett tekniskt problem eller ett felmeddelande på rajapack.se?

Upplever du tekniska problem medan du surfar på webbplatsen rajapack.se, visas inte en av sidorna korrekt eller har du problem att skapa ett konto för att slutföra din beställning?

Ring oss, våra medarbetare är här för att hjälpa till.
Får du ett felmeddelande?

Notera det meddelande som visas eller gör en skärmdump. Notera också vilken version av din webbläsare och systemdrift du använder dig av (t.ex. Internet Explorer 8 och Windows Vista).

Kontakta oss via telefon eller e-post, info@rajapack.se och berätta för oss vad som är fel så ska vi se till att lösa det så fort som möjligt. För ytterligare information, vänligen kontakta våra rådgivare på 010 - 33 08 200

Kan jag skapa ett konto som privatkund hos RAJA?

Är du privatperson och vill bli kund hos oss?
När du beställer som privatperson är det endast möjligt att betala direkt.

Det vill säga med kort eller banköverföring då vi inte har möjlighet att fakturera privatpersoner.