Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Kartonger & Lådor

Lådor och kartonger för varje affärsbehov

Hos oss på RAJA finner ni över 3000 olika produkter i sortimentet, varav cirka 600 är olika typer av lådor och kartonger. Kartonger är ett bra val för miljön då de enkelt kan återvinnas eller återanvändas, och alla RAJAs kartonger är dessutom tillverkade av 70% återvunnet material.

Vi har ett stort utbud av lådor och kartonger i papp och plywood, och bland dessa finns våra standardlådor som garanterar skydd under både transport och förvaring. Våra standardlådor erbjuds i både en-, två- och trippelwell, och finns i brunt och vitt. I många fall skyddar en enkelwellslåda tillräckligt tillsammans med rätt fyllnadsmaterial, medan tyngre och mer ömtåliga produkter behöver en dubbel- eller trippelwelllåda. Förutom slitsade standardlådor erbjuder vi även flera olika typer av stansade lådor som levereras platta och enkelt viks ihop för att användas för postförsändelser av små och mellanstora produkter. Är ni e-handlare rekommenderar vi er att kolla in vårt utbud av e-handelslådor, här finns till exempel snabbottenlådor med tidssparande självlåsande botten och varubrev som är små förpackningar med mått särskilt anpassade för att perfekt få plats i brevlådan.

Utöver vårt standardsortiment av lådor i olika storlekar och med olika funktioner så erbjuder vi specialtryckta och måttanpassade emballageprodukter i många olika utföranden, detta är optimalt för er som skickar en större volym försändelser. Skicka en förfrågan idag för att skapa skräddarsydda, personligt anpassade lådor och kartonger, med specifika tryck eller dimensioner. Medan ni ger instruktioner hjälper våra emballageexperter till genom hela processen. Om ni har några andra frågor eller funderingar kring våra produkter eller er beställning är ni varmt välkomna att kontakta oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl. 08:00–17:00).

Beroende på produkten som ska skickas går det att anpassa valet av låda. Säljer ni glasflaskor med vin, öl eller alkoholfri dryck? Kolla in våra emballage för flaskor - här finns både stadiga lådor anpassade för postförsändelser och presentförpackningar som ger en snygg presentation. Befinner ni er i tryckeribranschen? Upptäck då våra trycksakslådor som är anpassade för böcker, pärmar, affischer eller kataloger. Varierar era produkter i storlek? Med våra justerbara lådor kan ni anpassa lådans höjd efter den volym era produkter upptar. Om ni ska flytta går det även att finna flyttlådor hos oss, vi har ett brett sortiment av flytt- och förvaringslådor som är både tåliga och hållbara. Slutligen har vi även wellcontainrar och transportlådor för export av extra tungt gods, och dessa erbjuder vi i både wellpapp och plywood. De är både rymliga och stabila, och garanterar att skydda era produkter väl oavsett om de skickas via tåg, lastbil eller flyg.

  • Var kan jag köpa kartonger?

    På RAJAs webbshop rajapack.se hittar du lådor och kartonger i 600 olika format.
  • Hur väljer jag rätt kartong för mitt företag?

    Vårt tips är att utgå ifrån dina produkter för att avgöra vilka egenskaper och storlekar du behöver.
  • Hur hittar jag kartonger i rätt storlek?

    Använd vårt verktyg Boxselector för att hitta kartonger i rätt storlek.

167 produkter

Selector box SE

Hitta rätt lådor

Över 600 olika storlekar på lager!

Fyll i formatet i mm
(Längd x Bredd x Höjd):