Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Kartonger & Lådor

Lådor och kartonger för varje affärsbehov

Hos oss på RAJA finner ni över 3000 olika produkter i sortimentet, varav cirka 600 är olika typer av lådor och kartonger. Kartonger är ett bra val för miljön då de enkelt kan återvinnas eller återanvändas, och alla RAJAs kartonger är dessutom tillverkade av 70% återvunnet material. Behöver du hjälp med att hitta en förpackning i rätt storlek? Skriv in önskade mått i vårt verktyg Boxselector och gör en sökning i vårt sortiment.

Vi har ett stort utbud av lådor och kartonger i papp och plywood, och bland dessa finns våra standardlådor som garanterar skydd under både transport och förvaring. Våra standardlådor erbjuds i både en-, två- och trippelwell, och finns i brunt och vitt. I många fall skyddar en enkelwellslåda tillräckligt tillsammans med rätt fyllnadsmaterial, medan tyngre och mer ömtåliga produkter behöver en dubbel- eller trippelwelllåda. Förutom slitsade standardlådor erbjuder vi även flera olika typer av stansade lådor som levereras platta och enkelt viks ihop för att användas för postförsändelser av små och mellanstora produkter. Är ni e-handlare rekommenderar vi er att kolla in vårt utbud av e-handelslådor, här finns till exempel snabbottenlådor med tidssparande självlåsande botten och varubrev som är små förpackningar med mått särskilt anpassade för att perfekt få plats i brevlådan.

Utöver vårt standardsortiment av lådor i olika storlekar och med olika funktioner så erbjuder vi specialtryckta och måttanpassade emballageprodukter i många olika utföranden, detta är optimalt för er som skickar en större volym försändelser. Skicka en förfrågan idag för att skapa skräddarsydda, personligt anpassade lådor och kartonger, med specifika tryck eller dimensioner. Medan ni ger instruktioner hjälper våra emballageexperter till genom hela processen. Om ni har några andra frågor eller funderingar kring våra produkter eller er beställning är ni varmt välkomna att kontakta oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl. 08:00–17:00).

 Läs mer

181 produkter

Selector box SE

Hitta rätt lådor

Över 600 olika storlekar på lager!

Fyll i formatet i mm
(Längd x Bredd x Höjd):