Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Arkiv- och förvaringslådor

Organisera och skydda med våra robusta arkiv- och förvaringslådor.

RAJAs arkiv- och förvaringslådor i wellpapp skyddar sitt innehåll från damm och smuts samtidigt som de hjälper er att organisera kontorets pappersarbete eller lagrets udda prylar. Förutom att de här lådorna är ett ekonomiskt val så är de även ett miljövänligt val då de likt alla RAJAs wellpapplådor är 100% återvinningsbara och tillverkade av 70% återvunnet material.

Organisera kontor och lager

Behöver ni organisera företagets viktiga dokument? RAJAs arkivlådor för ringpärmar är optimala för lagring av A4-dokument och har en självtätande klaff som skyddar innehållet. Lådorna passar er som är ute efter en lösning för långtidsförvaring av pärmar med bred eller smal rygg. Den är försedd med praktiska bärhål på kortsidorna och utformad för enkel stapling. Komplettera med kontorsartiklar från RAJA som till exempel pärmar och plastfickor.

Behöver ni i stället smidiga wellpapplådor för organisering av småsaker på lagret? Välj då våra smidiga förvaringslådor av wellpapp som levereras platt i buntar med 50 lådor per förpackning och monteras snabbt och enkelt. Lådorna är perfekta för lagret då de har skrivfält på framsidan så att ni enkelt kan märka dem med lådans innehåll. Lådorna är designade med en lägre höjd på framsidan vilket säkerställer enkel åtkomst av innehållet. För en mer beständig lösning, kolla in våra förvaringslådor av plast. Utforska gärna RAJAs kompletta utbud inom lager och förvaring.

 Läs mer

4 resultat
Sortera efter: Relevant