010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Arkiv- och förvaringslådor

Organisera och skydda med våra robusta arkiv- och förvaringslådor.

RAJAs arkiv- och förvaringslådor i wellpapp skyddar sitt innehåll från damm och smuts samtidigt som de hjälper er att organisera kontorets pappersarbete eller lagrets udda prylar. Förutom att de här lådorna är ett ekonomiskt val så är de även ett miljövänligt val då de likt alla RAJAs wellpapplådor är 100% återvinningsbara och tillverkade av 70% återvunnet material.

Organisera kontor och lager

Behöver ni organisera företagets viktiga dokument? RAJAs arkivlådor för ringpärmar är optimala för lagring av A4-dokument och har en självtätande klaff som skyddar innehållet. Lådorna passar er som är ute efter en lösning för långtidsförvaring av pärmar med bred eller smal rygg. Den är försedd med praktiska bärhål på kortsidorna och utformad för enkel stapling. Komplettera med kontorsartiklar från RAJA som till exempel pärmar och plastfickor.

Behöver ni i stället smidiga wellpapplådor för organisering av småsaker på lagret? Välj då våra smidiga förvaringslådor av wellpapp som levereras platt i buntar med 50 lådor per förpackning och monteras snabbt och enkelt. Lådorna är perfekta för lagret då de har skrivfält på framsidan så att ni enkelt kan märka dem med lådans innehåll. Lådorna är designade med en lägre höjd på framsidan vilket säkerställer enkel åtkomst av innehållet. För en mer beständig lösning, kolla in våra förvaringslådor av plast. Utforska gärna RAJAs kompletta utbud inom lager och förvaring.

RAJA - nr 1 på emballage i Europa

Vi på RAJA är experter på emballage och kartonger, hos oss ska ni alltid kunna hitta det ni behöver för att skydda era produkter under transport och förvaring. Rajapack AB i Sverige är en del av RAJA Group, Europas främsta emballagedistributör med lång erfarenhet i branschen. Vårt mål är att våra kunder, stora som små, ska kunna öka sina verksamheters lönsamhet genom smarta emballageval som sparar tid och optimerar flera led i förpackningsprocessen. Självklart har vi även ett tydligt miljöfokus som genomsyrar allt det vi gör på RAJA.

RAJA står redo att ta emot era förfrågningar som rör emballage och ni är varmt välkomna att höra av er till våra förpackningsexperter som kan ta fram en anpassad lösning för just er verksamhet. Hör av er till oss via telefon 010 - 33 08 200 eller mejl info@rajapack.se, på vardagar kl 08:00-17:00. Vi har ett flexibelt förhållningssätt till emballage och ser möjligheterna till effektivisering när det kommer till all hantering av förpackning, paket och försändelser – för att inte tala om förvaring. Med RAJAs smarta lösningar är chanserna goda till ni får mer tid till att utveckla verksamheten och öka lönsamheten. Vi erbjuder proffsiga emballage för alla tänkbara varor och produkter för att ni ska kunna packa både snyggt och effektivt.

4 resultat
Sortera efter: Relevant