010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Flyttlådor

Flyttlådor för alla behov.

Oavsett om det handlar om kontorsflytt eller flytt till ny bostad kan ni hitta robusta flyttlådor och allt annat ni behöver hos oss på RAJA - nr 1 på emballage i Europa. Förutom traditionella flyttlådor i enwell, som är 100% återvinningsbara och monteras enkelt, så erbjuder vi även wellrobe-lådor som är särskilt framtagna för att skydda kläder upphängda på galge under långtidsförvaring och flytt. Wellrobe-lådorna är tillverkade av motståndskraftigt tvåwell och levereras med klädstång av plast för upp till 37 galgar. Beslag som är fäst i sidoväggarna och låstlist håller galgarna på plats under transport.

Andra relaterade produkter i RAJAs sortiment som kan vara behjälpliga under en flytt är PVC-packtejp för förslutning, bubbelplast och makulatur för inpackning, sopsäckar för sophantering och magasinkärror som underlättar då ni behöver flytta tunga lådor eller möbler. Handlar det om en kontorsflytt kan det även vara bra att veta att vi även erbjuder arkivlådor som är den perfekta lösningen för förvaring av ringpärmar.

För att kunna flytta snabbt och smidigt krävs anpassade flyttlådor som gör att ni kan packa effektivt samt bära och transportera lådorna på ett exemplariskt sätt. RAJA är noga med varje detalj i utformningen och vi erbjuder ett brett sortiment med kartonger och lådor i olika utföranden för att ni ska hitta de lådor som passar allra bästa för just era produkter eller varor som ska transporteras. Ni är välkomna att höra av er till våra förpackningsexperter på nummer 010-33 08 200 om ni känner er osäkra på vilka produkter som lämpar sig bäst för just era behov och önskemål.

RAJA är en ledande aktör inom allt som har med emballage att göra. Vi tar fram hållbara lösningar både för paketering, transport och förvaring och vi anpassar emballagen omsorgsfullt efter dess specifika ändamål. RAJA erbjuder således hög flexibilitet och möjlighet att snabbt kunna anpassa emballaget efter nya förutsättningar som kan dyka upp under flyttens gång. Med en smidig hantering av flyttlådor och diverse förpackningstillbehör blir själva flytten betydligt lindrigare och smidigare att genomföra.

2 resultat
Sortera efter: Relevant