• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Rättsliga Informations

30 dagars returrätt

Oavsett om du har beställt fel produkt eller helt enkelt ändrat dig, har du alltid 30 dagar från beställning anländer till att byta ut din vara eller få pengarna tillbaka. Detta förutsätter naturligtvis att produkten är i samma skick som den levererades. Om det är vi som har gjort ett misstag eller varan levereras skadad, står vi självklart för transportkostnaderna.

Tillvägagångssätt för att göra en retur

Kontakta vår kundtjänst vid retur på email info@rajapack.se eller telefon 010-33 08 200..

Paketering

Vi godtar endast returer som är registrerade av vår kundtjänst och under förutsättning att den returneras i samma skicka som den var i vid leverans till dig.
Ångerrätten gäller alla varor oavsett pris eller kampanj, dock ej specialbeställda produkter.
Då du som kund står för transportrisken vid en retur rekommenderar vi dig att packetera varan i ett emballage som gör att den kommer fram till oss i ett i oförändrat skick. Vi ser helst att du skickar tillbaka din vara i samma emballage som den ankom i eller likvärdigt så länge varan är skyddad under transporten.

OBS!

Notera försändelse- ID och kontrollera att retureren kommer säkert kommer fram till oss. Detta kan du göra via transportörens hemsida.

Notera även att paket som skickas till utlämningsställe går i retur till avsändaren.

Återbetalning / Faktura

Du kommer att få ett mail så fort vi har registrerat din retur hos oss. I samband med detta genomförs återbetalning via samma betalningsmetod som du valde vid din beställning.
Återbetalning sker inom 2-5 dagar efter registrerad retur till samma betalningsmetod som du har betalat ditt köp med.

Vid fakturabeställningar krediteras returvärdet. Har du betalat din faktura kommer ett återbetalningsärende skapas och en återbetalning ske till samma konto/kort som du använde vid betalning av din faktura. Har du returnerat delar av din beställning kommer du att få en uppdaterad faktura när din retur har registrerats hos oss.

Du behöver alltså inte betala för den returnerade varan men det är bra att förlänga ditt förfallodatum på fakturan så att vi hinner registrera din retur och för att undvika påminnelseavgift.

Kostnad för retur

Du som kund står själv för returfrakten. Behöver du hjälp att skicka tillbaka din vara kan vi erbjuda att skicka dig frakt sedlar mot en kostnad för frakten.

Villkor

Oskadad och felfri vara kan returneras inom 30 dagar från uthämtningsdatumet. Vid återsändelse av produkter är det kundens ansvar att varorna kommer fram. Om du mot förmodan skulle få en defekt vara bör du kontakta oss på info@rajapack.se så snart felet upptäckts. Skriv med ordernummer och artikelns namn samt vad som är fel på varan. Vid retur över maxmått 120 x 60 x 60 cm eller maxvikt 35 kg kontakta kundtjänst.