010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Etiketter med eget tryck

Egna etiketter för ert företag!

Som företag är det mycket vanligt att vara i behov av etiketter, antingen för lager- och kontorsbruk eller för att främja sin egen försäljning. Genom att beställa etiketter med eget tryck från RAJA skapar ni ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra verksamheten på, och på så vis stärka ert varumärke. Hos oss kan ni beställa specialtryckta etiketter på rulle som lämpar sig för flera olika ändamål.

Stärk varumärket med etiketter med eget tryck

Gör det till en vana att alltid sätta en etikett med företagets logga på emballaget när ni skickar försändelser – det kan hjälpa er att öka varumärkets synlighet på ett effektivt och enkelt sätt. Etiketterna har en vit bakgrund och är tillverkade med ett permanent häftämne på baksidan som fäster på de allra flesta underlag. Ni kan välja bland olika storlekar samt runda eller fyrkantiga etiketter. RAJA kan trycka upp etiketter med 1–2 färger eller med digitaltryck/fyrfärgstryck. Ni kan enkelt skapa en design som ni själva känner er hundraprocentigt nöjda med. För helt egenanpassade etiketter, vänligen kontakta info@rajapack.se.

Att lägga en beställning på etiketter med eget tryck från RAJA är enkelt – ni beställer direkt här på hemsidan genom att välja önskad storlek, önskat antal etiketter samt tryckfärger. Efter beställningen är lagd kommer vi kontakta er via e-post och be er att bifoga er önskade logga, design eller text. Några dagar därefter mottar ni ett korrektur av trycket som ni får godkänna, och om ni känner er nöjda tar det ungefär tre veckor innan leveransen av etiketterna sker. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 eller skicka ett e-postmeddelande för ytterligare information. Om ni hanterar mycket etiketter på rulle i verksamheten är det en god idé att också investera i en praktisk etikettdispenser för att effektivisera paketeringsprocessen ännu mer.

Annat emballage vi kan hjälpa er specialanpassa

Ett lämpligt alternativ till RAJAs etiketter är att använda packtejp med eget tryck. Vårt smidiga onlineverktyg Rajaprint ger er möjlighet att specialbeställa packtejp som är designad efter era önskemål. Välj bland olika varianter av packtejp som till exempel PP-, PVC- eller papperstejp. Med Rajaprint-verktyget designar ni själva er tejp med exempelvis er logga.

Förutom tryckta etiketter och tejp kan vi även hjälpa er kundanpassa andra sorters emballageprodukter. Till exempel bärkassar av återvinningsbart material – perfekt marknadsföringsmetod för butiker eller tillfälliga evenemang som konferenser och diverse e-handelsaktiviteter. Vi ger er även möjlighet att specialanpassa kartonger och e-handelspåsar vilket lämpar sig utmärkt för er som bedriver e-handelsföretag.

0 resultat
Sortera efter: Relevant