010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Neutrala packsedelskuvert

Skydda dina dokument under transport med transparenta packsedelkuvert.

Skickar ni många paket är det viktigt att se till att medföljande följesedel, faktura eller tulldokument får rätt skydd. Vi erbjuder neutrala transparenta packsedelskuvert i två tjocklekar och många olika mått, som alla skyddar era dokument mot fukt, fläckar och skador under transport utan att dölja innehållet.

RAJAs packsedelskuvert har en självhäftande baksida som fäster bra på de flesta underlag, och en tjockare baksida som förenklar iläggning. Det vanligaste är att köpa packsedelskuvert 60 my, det är tillräckligt starkt för de flesta behov. Letar ni efter packsedelskuvert i extra robust och tjock kvalitet? Då rekommenderar vi  packsedelskuvert 70 my. Den slitstarka polyetenfilmen bidrar med maximal säkerhet även under oaktsamma förhållanden.

Packsedelskuvert av papper bättre för miljön

Är ni på jakt efter miljövänliga alternativ? RAJA strävar efter att erbjuda minst ett miljövänligt alternativ per kategori, och detsamma gäller naturligtvis med våra packsedelskuvert. Våra packsedelskuvert av papper lämpar sig utmärkt för alla slags dokument. Kuverten är tillverkade av silikon- och kristallbelagt papper och kan utan problem återvinnas tillsammans med kartongen efter leverans. Limmet innehåller inget lösningsmedel. Utforska gärna hela RAJAs miljövänliga sortiment för fler innovativa hållbara lösningar inom emballage.

Packsedelskuvert med tryck ger enklare identifiering

Om ni vill att dokumenten ska vara extra lätta att identifiera vid leverans bör ni ta en titt i vårt utbud av packsedelskuvert med tryck. Vi erbjuder mängder av tryckta packsedelskuvert med texter som “faktura – invoice”, “documents enclosed” och “packsedel – packing list” som underlättar identifieringen utan att dölja innehållet.

Ta hjälp av RAJA

Om ni är osäkra på vilka lådor, fyllnadsmaterial, förslutningsprodukter eller packsedelskuvert som passar bäst för er verksamhet är ni varmt välkomna att kontakta RAJA för råd och vägledning. Här arbetar experter inom emballage som mer än gärna delar med sig av sin expertis för att ni ska få till en så säker och effektiv transport som möjligt i verksamheten. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 – kundtjänsten är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

3 resultat
Sortera efter: Relevant