010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Pappkuvert

För försändelser av känsliga dokument eller foton. Pappkuverten från Raja är perfekta till ändamålet.

Pappkuvert ger ett bra skydd mot stötar och slag under transport, tack vare materialets stöttålighet. Samtidigt är det ett bättre val ur miljöperspektiv än exempelvis plastkuvert. Tips: välj kuvert med eget tryck, för att sprida ert varumärke och ge ett professionellt intryck.

RAJA har pappkuvert i olika kvaliteter – från lättviktiga Lightbag-kuvert till kraftiga kuvert av miniwell. Vilken kvalitet som är rätt för er beror på hur flexibelt eller stöttåligt kuvertet behöver vara. Hur ömtåliga är produkterna ni skickar, och hur mycket volym upptar de? Kuvert av kraftpapper är tunnare, lättare och ger en större flexibilitet medan kuvert av miniwell är mer rigida men även ger ett starkare skydd. Ett mellanting är våra pappryggpåsar som består av kraftpapper men stärks upp av en bas av kartong – perfekt för er som behöver skicka viktiga dokument som inte får vikas.

Många av våra pappkuvert är försedda med självhäftande täckremsa vilket förenklar förslutning. Vissa av pappkuverten, som till exempel kraftiga Suprawell, har också en smidig rivremsa, vilket förenklar öppning. Era kunder kommer garanterat uppskatta en rivremsa som gör att det inte blir något krångel alls när kuvertet ska öppnas.

Våra kunder inom e-handeln väljer ofta e-handelspåsar av kraftpapper, som ett miljövänligt alternativ till e-handelspåsar av plast. Dessa pappkuvert har 80 mm bälg i botten och passar perfekt för att skicka lättare produkter.

Är ni på jakt efter lådor istället för påsar till era mindre försändelser? Då bör ni utforska vår kategori med brevpack som innehåller stansade, små lådor som är anpassade för att passa alla typer av brevinkast. På så vis kan ni skicka era lätta produkter snabbt och enkelt som varubrev och samtidigt få ett robust skydd till era produkter. Med våra brevpack kan ni spara på fraktavgiften eftersom försändelsen tar sig direkt till kundens brevlåda istället för att ta en omväg via ett postombud.

Som ledande emballagespecialister i Europa kan RAJA erbjuda förstklassiga emballage- och förslutningsprodukter som garanterar en säker transport av varor för olika företag. Vi har mer än 3000 produkter i vårt breda sortiment där smidighet, hållbarhet och användarvänlighet har varit i fokus under tillverkningen. Här kan ni finna precis vad ni behöver för att säkerställa att era produkter kommer fram till mottagaren i ett presentabelt skick.

8 resultat
Sortera efter: Relevant