010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Fyllnads- och skyddsmaterial

RAJA har allt du behöver för att säkra dina produkter mot stötar och slag under transport och förvaring. Sortimentet bestar av bubbel- och skumfolie, skumkuddar, wellpapp och luftkuddar.

Det är alltid viktigt att själva lådorna är av god kvalitet men för att stabilisera och skydda produkterna är det viktigt med bra fyllnadsmaterial. Hos RAJA hittar du allt du behöver. Allt från bubbelplast till packchips. Är du osäker på vilken sorts fyllnad passar bäst för dina produkter, kontakta våra emballagespecialister på 010 - 33 08 200.

Bubbelplast eller skumfolie

Två skyddsmaterial som liknar varandra i många anseenden är bubbelfolie och skumfolie. Båda material är traditionellt tillverkade av plast, lättviktiga och flexibla. Om du är i valet och kvalet mellan dessa material, kolla in vårt blogginlägg: Bubbelfolie vs skumfolie - vad är bäst?

Fyllnadsmaterial av papper

Som sagt tillverkas bubbelfolie vanligtvis av plast, men RAJAs senaste innovation är en prisvinnande bubbelfolie av kraftpapper. Materialets stötskydd är ett resultat av luften som pressas mellan två lager av präglat papper. Vi har fått goda recensioner av våra miljömedvetna kunder som redan hunnit testa pappersbubbelfolie.

Utöver pappersbubbelfolien har RAJA ett stort sortiment stötdämpande material av papper. Vi har kraftpapper i olika kvaliteter, silkespapper i olika färger och utföranden, och enwell på rulle som ger ett extra kraftigt skydd.

Papper är ofta en bättre lösning än plast eftersom det kan brytas ner naturligt i naturen. Om miljön är viktig för dig kan du kolla in fler miljövänliga emballageprodukter i vårt växande sortiment.

Fyll tomrum med packchips

Packchips är en populär lösning för att enkelt fylla ut tomrummet i paketen så att en trygg leverans kan säkerställas. RAJA erbjuder Flo-Pak natural, miljövänliga packchips som tillverkas av nedbrytbar majsstärkelse. Dessa chips kan återanvändas vilket gör det ännu bättre för miljön.

Skydda kanter och hörn

Ofta behöver paket och pallar extra skydd längs kanter och hörn. RAJAs utbud av hörn- och kantskydd har många olika varianter av papp eller plast för olika typer av kanter och hörn. Ett måste om ni till exempel arbetar mycket med packband, som lätt kan lämna skador på emballaget om man inte kompletterar med bandskydd.

Effektivisera med en packmaskin

Packa snabbare och mer ergonomiskt med en förpackningsmaskin. Ni sparar lagerutrymme då ni bara behöver fylla på med kompakta rullar med fyllnadsmaterial, sedan tillverkar ni ert eget fyllnadsmaterial på plats. En packmaskin är en bra lösning för ett företag som behöver packa en stor volym paket eller pallar varje dag. RAJA har stor erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt lösning utifrån företagens behov och omständigheter. Vi kommer ut till dig på plats, rekommenderar ett system, och hjälper dig med installation och upplärning.

100 produkter