010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Hörnskydd

Hörnskydd av skumfolie och wellpapp som skyddar mot stötar.

Produkter med vassa och ömtåliga hörn kan med fördel utrustas med hörnskydd för att undvika slitage under lagring och transport. Varor som till exempel ramar, speglar och diverse elektronikprodukter behöver ofta denna typ av vaddering i hörnen för att stå emot stötar och slag som lätt uppstår under transport. RAJA erbjuder hörnskydd av högkvalitativ LD-polyetenskum eller robust wellpapp som minskar risken för tilltygade hörn. Ni kan hitta hörnskydd med U-profil eller hörnskydd för platta hörn på exempelvis bordsskivor, hyllplan eller tavlor.

Har ni bestämt er för att börja använda miljövänliga emballageprodukter? Då erbjuder vi hörnskydd i 100% återvunnen wellpapp som självklart även kan återvinnas på nytt efter användning. Större hörnskydd som dessa passar utmärkt för att skydda till exempel möbler med vassa hörn under transport eller lagring.

RAJA erbjuder även trekantshörn av robust, återvunnen tvåwell som ger ett idealiskt skydd för exempelvis tavlor. Spana gärna in vårt utbud av tavelomslag om ni behöver frakta tavlor. RAJAs hörnskydd med U-profil kan i sin tur fästas direkt vid hörnen på olika produkter och ge ett gott skydd inuti ytteremballaget. Vi erbjuder hörnskydd i LD-polyetenskum med flera valmöjligheter vad gäller storlek. Här finner ni flera olika storlekar på hörnskydd med U-profil. De olika storlekarna gör det enkelt att hitta ett skydd för både små och stora produkter med vassa hörn.

RAJA bryr sig om miljön

På RAJA arbetar kunniga emballagespecialister som brinner för att ta fram specialanpassade lösningar för olika verksamheter. Vi vänder oss till alla företag som har höga krav på sig när det gäller pakethantering. Vårt främsta mål är att kunna bidra till en effektivisering genom våra smarta, kostnadseffektiva och smidiga emballageprodukter. RAJA arbetar även ständigt med att utöka utbudet av miljövänliga produkter på hemsidan. Än så länge består nästan hälften av vårt sortiment av klimatsmarta produkter som kan hjälpa er att minska ert eget CO²-utsläpp. Många konsumenter är idag miljömedvetna och föredrar att göra sina inköp från företag med samma medvetenhet. Om ni väljer att satsa på miljövänliga förpackningar, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter finns det alltså stor chans att ni på sikt kan öka lönsamheten i er verksamhet. Håll utkik efter den lilla, gröna miljösymbolen när ni letar runt bland produkterna på RAJA – symbolen betyder att produkten är en del av vårt miljövänliga utbud!

3 resultat
Sortera efter: Relevant