010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Sträckfilmsmaskiner

Sträckfilmsmaskiner kan hjälpa er att snabba på förpackningsprocessen och där med spara dig tid och pengar.

En sträckfilmsmaskin är utmärkt i slutskedet av en förpackningsprocess, framförallt för de företag som nyttjar en större mängd palltransporter. RAJA vill gärna hjälpa till när ni ska välja en passande sträckfilmsmaskin till er verksamhet, ni är varmt välkomna att kontakta oss på 010-33 08 200 (måndag till fredag, 08:00 till 17:00).

Om ni använder en sträckfilmsmaskin behöver ni också rätt maskinsträckfilm. På RAJA kan ni hitta en hel kategori med högkvalitativa varianter som är kompatibla med alla typer av sträckfilmsmaskiner. Vi erbjuder även en mängd andra förpackningsmaskiner i vårt sortiment om ni är intresserade av att effektivisera fler delar av er förpackningsprocess.

Läs gärna RAJAbloggen, där vi reder ut vilka olika typer av förpackningsmaskiner vi har i vårt sortiment: En guide till förpackningsmaskiner som ökar er produktivitet.

I RAJAs sortiment av sträckfilmsmaskiner kan ni hitta en sträckfilmsmaskin med mekanisk broms, roterande bord och automatisk höjdavläsning av pallar. Vi erbjuder även en maskin med motordriven försträckning som optimerar åtgången av sträckfilm per pall och på så vis ökar lönsamheten. Vår mest avancerade sträckfilmsmaskin har i sin tur en digital kontrollpanel, och ger en ypperligt tät filmning på både ojämna och jämnt packade pallar. Våra kunniga emballagespecialister har noggrant valt ut de allra bästa maskinerna till denna kategori och vi erbjuder maskiner i olika prisklasser som lämpar sig för både mindre och större företag.

Våra olika förpackningsmaskiner kommer underlätta avsevärt vid packning! Givetvis erbjuder vi även pallar i flera olika utföranden, palltillbehör av olika slag samt solida pallyftare som tål upp till 2500 kilo. Oavsett vilka behov ni har i ert företag garanterar vi att kunna hitta en lösning till just er. Våra kunder ges bästa möjliga service såväl som förstklassiga emballageprodukter. Har ni större emballageförbrukning? Se då till att dra nytta av våra storkundsförmåner.

Som ledande emballagespecialister i Europa har RAJA som ambition att tillhandahålla emballageprodukter av högsta kvalitet till våra kunder, för att försäkra att era försändelser levereras i samma skick som när de skickades iväg. Tack vare vår expertis kan era produkter förpackas och transporteras på ett säkert och smidigt sätt. Vårt största mål är att på sikt öka lönsamheten i er verksamhet genom att effektivisera er förpackningsprocess. På så vis kommer ni ha möjlighet att lägga er dyrbara tid på viktiga saker som utvecklar företaget i grunden!

3 resultat
Sortera efter: Relevant