010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Luftkuddemaskiner och film

Effektivt!

Med hjälp av en luftkuddemaskin kan ni öka produktiviteten och på så vis inrätta en smidig, snabb och effektiv paketeringsprocess i verksamheten. RAJAs olika maskiner för luftkuddar låter er producera egen bubbelplast att använda som fyllnadsmaterial vilket hjälper till att spara både tid och lagerplats. Bubbelplast och luftkuddar är såväl rivbeständigt som stötdämpande – två egenskaper som lämpar sig väl när det gäller fyllnadsmaterial för både små och stora försändelser. I den här kategorin finner ni hela vårt utbud av högteknologiska luftkuddemaskiner samt film av antingen plast eller papper.

RAJA tillhandahåller golv- och bordstående maskiner som effektivt producerar luftkuddar eller bubbelfolie på löpande band.

Bubbelfoliemaskinen NewAir IB Flex

Är ni främst på jakt efter en maskin för bubbelfolie? Då rekommenderar vi NewAir I.B. Flex som kan tillverka upp till 20 meter fyllnadsmaterial i minuten. Filmen som används tillsammans med maskinen är dessutom återvinningsbart och tillhör RAJAs miljövänliga sortiment. En annan stor fördel är att materialet består av så mycket som 98 % luft vilket gör det mycket resurssnålt att använda.

Om ni inte har särskilt stor åtgång av bubbelfolie tillhandahåller vi såklart även bubbelfolie för manuellt bruk. RAJA har ett stort utbud av bubbelfolie i ark eller på rulle med olika tjocklekar, bubbelstorlekar och andra praktiska egenskaper.

Flera alternativ för luftkuddemaskiner

AirMove 2, AirFirst och Fill-Air Rocket är tre olika maskiner för tillverkning av luftkuddar. Med luftkuddar kan ni fylla ut tomrummet i kartonger eller lådor och känna er helt trygga med att produkterna får ett säkert skydd hela vägen fram till mottagaren. Alla RAJAs maskiner för luftkuddar är bordstående så att ni enkelt kan placera dem på packbord inne på lagret. Maskinerna har olika kapaciteter; Fill-Air kan till exempel producera upp till 9000 luftkuddar i timmen medan AirFirst genererar 3,5 meter fyllnadsmaterial per minut. AirMove 2 har i sin tur en kapacitet för hela 10 meter fyllnadsmaterial i minuten. Förutom själva maskinerna kan ni hitta passande plastfilm för samtliga apparater i den här kategorin.

Luftkuddar av papper bättre för miljön

Vi erbjuder givetvis även ett miljövänligt alternativ – vårt luftfyllnadssystem Air går inte bara att använda med vanlig plastfilm utan även med film av papper, återvunnen plastfilm eller biologiskt nedbrytbar plast. Det är mer aktuellt än någonsin att försöka minska CO²-utsläppet som företagare eftersom många kunder gärna väljer att handla från en miljömedveten verksamhet.

Ett annat klimatsmart alternativ är en förpackningsmaskin för pappersfyllnad som går att hitta med varierande prestanda och kapacitet på RAJA. Vi tillhandahåller även återvinningsbart eller nedbrytbart pappersmaterial som är kompatibelt med våra olika förpackningsmaskiner.

Stor åtgång av emballage?

För de verksamheter som har stor åtgång av emballageprodukter erbjuder RAJA generösa storkundsförmåner. Som storkund hos oss får ni ta del av generösa volymrabatter på större beställningar, men också specialpriser som är anpassade efter er egen budget. Ni tilldelas dessutom en egen kontaktperson som hjälper till att effektivisera emballagelösningarna i er verksamhet. Om ni vill veta mer om våra storkundsförmåner kan ni kontakta oss på 010-33 09 200 (öppet måndag–fredag, 08:00–17:00).

14 resultat
Sortera efter: Relevant