Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förpackningsmaskiner

Effektivisera er förpackningsprocess!

I dagens läge är det mer aktuellt än någonsin för företagare att använda sig av miljövänliga emballageprodukter. Många kunder väljer nämligen hellre att handla från företag som försöker minska sitt eget CO²-utsläpp. Ett klimatsmart arbetssätt kan med andra ord bidra till en ökad lönsamhet för er verksamhet på lång sikt. För de verksamheter som har stor åtgång av fyllnadsmaterial erbjuder RAJA flera hjälpmedel som är såväl praktiska som miljövänliga.

Med en av våra högteknologiska förpackningsmaskiner kan ni tillverka ert eget fyllnadsmaterial av papper efter behov och på så vis effektivisera paketeringsprocessen och samtidigt spara plats ute på lagret. Det utrymme som tidigare tagits upp av fyllnadsmaterial som väntat på att förbrukas kan då istället utnyttjas på andra sätt.

För mindre och större behov

RAJA erbjuder förpackningsmaskiner för både mindre och större behov. Om ni till exempel främst paketerar mindre produkter som elektronikvaror, kosmetika eller liknande rekommenderar vi vår PadPak Compact-maskin som är idealisk att placera vid packbordet. En annan populär, kompakt maskin är Geami WrapPak som erbjuds i både automatisk och manuell modell. Vi tillhandahåller även ett luftfyllnadssystem som tillverkar stöttåliga luftkuddar samt större packmaskiner som producerar flera meter fyllnadsmaterial i sekunden. Oavsett om ni handskas med mindre paket eller större gods går det att hitta en lämplig förpackningsmaskin hos oss.

Vi tillhandahåller även passande fyllnadsmaterial som ni kan använda till era förpackningsmaskiner. Allt fyllnadsmaterial av papper från RAJA är antingen tillverkat av nedbrytbart eller återvinningsbart material. Idag består nästan hälften av RAJAs utbud av produkter som är snälla mot klimatet, så ta gärna en närmare titt på hela vårt miljövänliga utbud för att miljöoptimera er verksamhet på bästa sätt. Vårt klimatsmarta sortiment innehåller också pappersfyllnad för manuellt bruk som lämpar sig bra om ni inte har lika stor åtgång av fyllnadsmaterial. Ni finner hela vårt utbud av kraftpapper och silkespapper i kategorin Pappersskydd under Fyllnads- och skyddsmaterial.

Luftkuddemaskiner

Kraftpapper har mycket stöttåliga och pålitliga egenskaper som fyllnadsmaterial, men det finns ändå många verksamheter som fortfarande föredrar fyllnadsmaterial av plast. Därför erbjuder vi även luftkuddemaskiner som alternativ till våra förpackningsmaskiner för papper. Luftkuddar och bubbelfolie ger ett effektivt skydd mot stötar och slag under transport, och med en luftkuddemaskin kan ni enkelt tillverka ert eget fyllnadsmaterial på löpande band. Ni kan hitta både golvstående och bordstående varianter och såklart även passande material att använda till maskinerna. RAJA erbjuder bland annat miljövänliga alternativ som till exempel biologiskt nedbrytbar film, återvunnen plastfilm samt pappersfilm från förnybara resurser.

Om ni har stor åtgång av emballage i er verksamhet rekommenderar vi varmt att ni tar del av våra storkundsförmåner. Som storkund hos RAJA tilldelas ni en egen kontaktperson som hjälper er att optimera paketeringsprocessen. Ni får också ta del av fördelaktiga volymrabatter, snabba och kundanpassade leveranser, konkurrenskraftiga priser som baseras på er egen budget och mycket mer. Kontakta gärna våra emballagespecialister på 010-33 09 200 om ni vill veta mer – vi är tillgängliga måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

16 resultat
Sortera efter: Relevant