010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packsedelskuvert och etiketter

Skydda dina dokument genom att märka dom med packsedelskuvert eller etiketter.

RAJA erbjuder flera alternativ för er som behöver produkter för märkning av försändelser. Det kan till exempel handla om transportetiketter och etikettskrivare, packsedelskuvert med eller utan tryck eller varnings- och symboletiketter, för er som fraktar ömtåligt gods. Hittar ni inte etiketten ni är ute efter finns det även möjlighet att beställa etiketter med eget tryck. I den här kategorin finner ni alla våra etiketter och etikett-tillbehör men också packsedelskuvert som skyddar viktiga dokument på försändelser mot fläckar, skador och fukt.

Osäker på vilken etikett ni behöver? Kolla in vår guide på RAJA-bloggen: Märk era paket på rätt sätt: guide till etiketter och märkning

Packsedelskuvert skyddar försändelsens dokument vid frakt

Vi tillhandahåller packsedelskuvert i varierande tjocklekar och storlekar. De flesta av våra packsedelskuvert är tillverkade av högkvalitativ polyetenfilm men vi erbjuder även miljövänliga packsedelskuvert av robust papper. Alla packsedelskuvert har en styv baksida som underlättar iläggning av dokument samt självhäftande egenskaper som fäster väl på de flesta sorters underlag. Ni får dessutom möjlighet att välja om ni önskar neutrala kuvert eller med ett specifikt tryck på framsidan. Välj bland kuvert med olika texter som “packsedel – packing list”, “faktura”, “faktura – invoice” eller “documents enclosed”. Alla våra packsedelskuvert ger era viktiga dokument ett säkert skydd mot yttre påfrestningar, och kuverten med tryck bidrar dessutom till enklare identifiering.

Tryggare leveranser med varningsetiketter

För de verksamheter som regelbundet fraktar ömtåliga produkter eller farligt gods erbjuder vi varnings- och symboletiketter. Genom att applicera rätt typ av etikett på ytteremballagen upplyser ni omgivningen om paketets innehåll vilket ger försändelsen extra säkerhet vid transport. RAJA tillhandahåller transport- och varningsetiketter i flera olika utföranden för att garanterat kunna erbjuda passande varianter för era behov. Om ni har stor åtgång av etiketter som dessa i er verksamhet rekommenderar vi att ni även investerar i en etikettdispenser för att öka produktiviteten under paketeringsprocessen.

Organisera på lagret med etiketter

Andra etiketter som lämpar sig utmärkt i kombination med RAJAs dispensrar är våra runda etiketter i olika färger som kan användas för tillfällig märkning. Andra produktalternativ för märkning är våra magnetiska etiketter på rulle som kan återanvändas och flyttas mellan olika magnetiska underlag, men också vårt utbud av hängetiketter och manillamärken. Manillamärken av PVC liknar hängetiketter men lämpar sig bättre för märkning av produkter under mer extrema förhållanden.

Transportetiketter och etikettskrivare

Är ni ute efter transport- och laseretiketter? RAJA erbjuder flera varianter och storlekar som lämpar sig utmärkt för e-handelsföretag, butiker eller kontor. Våra transportetiketter för termoskrivare erbjuds i ark, på rulle eller i fanfold-modell som gör det enkelt att märka upp godset korrekt. Vi tillhandahåller även laseretiketter för laserskrivare med förhandsdefinierade format som passar för de flesta ordbehandlingsprogram, samt en kraftfull etikettskrivare som kan skriva ut upp till 1000 etiketter på en dag. Glöm inte bort att RAJA erbjuder möjligheten att skapa etiketter med eget tryck! Ange antal, färgval och utformning här på hemsidan och lägg er beställning så hör vi av oss inom kort och ber er att bifoga loggan eller bilden som ni önskar.

30 produkter