010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Påsförslutning

Förslut påsar snabbt och smidigt!

En säker transport handlar lika mycket om förslutningsprodukten som själva förpackningen. Därför erbjuder RAJA ett brett sortiment av påsförslutare som garanterar en motståndskraftig försegling av exempelvis plastpåsar utan förslutning eller plastslangar. Vi erbjuder olika sorters påssvetsmaskiner som kan försluta plastslangar och påsar av varierande storlekar. Många väljer att försluta emballage på mekaniskt vis men vi tillhandahåller även enklare, manuella påssvetsar. Ni kan också hitta särskilda förslutningsprodukter för manuell förslutning i vårt sortiment.

Påssvetsar för större behov

Har er verksamhet ett större behov av att svetsa ihop påsar med olika innehåll? På RAJA kan ni hitta en industriell påssvets men också en mängd olika tillbehör som bidrar till en effektiv förslutningsprocess. Investera i en praktisk avrullare, stativ eller stödbord till vår industriella påssvets eller köp hela uppsättningen i ett prisvärt paketerbjudande. Själva svetsen erbjuds med eller utan fotpedal som frigör händer under arbetet, medan stativet på 97 centimeter möjliggör en ergonomisk arbetsställning. Avrullaren bidrar i sin tur till en jämn avrullning av plastslangen medan stödbordet underlättar arbetet vid svetsningen.

Manuella påssvetsar och andra förslutningsmetoder

För de verksamheter med mindre behov erbjuder RAJA en mängd andra, effektiva påsförslutningsprodukter. Vi tillhandahåller enklare maskiner för de verksamheter som vill försluta mindre påsar för hand med hjälp av påssvets. Välj bland manuella påssvetsar i olika prisklasser och storlekar för att garanterat hitta en modell som passar era behov.

Söker ni en annan metod än just svetsning när det kommer till påsförslutning? RAJA tillhandahåller påsförslutningsprodukter i form av tejp, gummiband, säckbindare, metalltråd och PP-garn som på ett effektivt sätt garanterar en tät, manuell försegling av gods eller emballage. Vi erbjuder även en mängd lämpliga tillval – exempelvis en drillapparat för säckbindare samt praktiska tillbehör för både manuella och industriella påssvetsar.

RAJA - nr 1 på emballage i Europa

Som ledande emballagespecialister i Europa har RAJA som huvudmål att framställa smidiga och prisvärda emballageprodukter som står emot yttre påfrestningar. Med dessa produkter vill vi hjälpa olika verksamheter och företag att både lagra och transportera varor på ett säkert och enkelt sätt. Genom att effektivisera paketeringsprocessen i er verksamhet kan ni få tid över till viktigare saker. Vi har dessutom ett ständigt miljöfokus – idag består mer än hälften av sortimentet av miljövänliga produkter. Genom att använda klimatsmart emballage och på så vis minska CO²-utsläppet i er verksamhet kan ni hamna steget före många av era konkurrenter. Ta gärna en titt på hela vårt utbud av miljövänliga emballageprodukter.

Är ni osäkra på vilken typ av påsförslutare som passar era specifika behov? Våra emballagespecialister är alltid redo att besvara frågor och vägleda er i ert köp. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 – vi har öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

17 resultat
Sortera efter: Relevant