010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Påssvets

Effektiv förslutning!

Med hjälp av en påssvets kan er verksamhet tillverka egna påsar för produkter som ska transporteras eller lagras. Påssvetsar hjälper till att säkert försluta plastemballage som exempelvis plastslangar eller plastpåsar utan förslutning. På RAJA hittar ni användarvänliga och ergonomiska påssvetsmaskiner som antingen är mekaniska eller manuella – vi erbjuder alltså modeller för både mindre och större produktioner. Påssvetsar innehåller flera delar som med tiden slits ut till följd av användning och därför erbjuder vi även reservdelar som enkelt kan bytas ut och förhindra stopp i er produktion. Ni kan också hitta praktiska tillbehör som på olika sätt underlättar er användning av påssvets.

Industriell påssvets för större behov

RAJA erbjuder alla tillbehör och verktyg som behövs för att säkerställa en säker förslutning av plastemballage. Beroende på hur stor verksamhet ni bedriver går det att välja mellan mekaniska och manuella påssvetsar i vårt sortiment. Har ni ett större behov av att svetsa ihop påsar med produkter för lagring eller transport? Då rekommenderar vi vår industriella påssvets som lämpar sig lika bra för PP-film som PE-film. Vår industriella påssvets erbjuds med eller utan fotpedal och är utrustad med både skärblad och en justerbar timer för kylning och svetsning. För att effektivisera användningen av påssvetsen i högsta möjliga grad kan ni även hitta tillbehör i form av stödbord, stativ och avrullare. Stödbordet underlättar ert arbete vid svetsningen medan stativet på 97 centimeter möjliggör en sittande arbetsställning som är ergonomisk för kroppen. Avrullaren kan i sin tur användas för att få till en jämn avrullning av plastslangen.

Ekonomiska påssvetsar för mindre behov

Om er verksamhet inte behöver försluta påsar eller plastslangar i lika stor utsträckning passar det utmärkt att istället investera i manuella påssvetsmaskiner. Vi erbjuder manuella påssvetsar i olika storlekar och prisklasser – exempelvis en ekonomisk påssvets som är lätt och smidig i handen. Ställ in önskad svetstid innan ni trycker ner svetsarmen över påsens öppning och vänta på klarsignalen som meddelar när ni kan påbörja arbetet. Denna typ av påssvets passar utmärkt för förslutning av mindre påsar av antingen polypropen eller polyeten. Vi erbjuder även en uppsättning av reservdelar för vår ekonomiska påssvets som innehåller två glödband och två överteflon. Påssvetsen EasyPacker® är i sin tur också utrustad med en kniv som ger er en snabb skärning, och passar för plastpåsar med en bredd på upp till 40 centimeter. För denna variant finns ett större utbud av reservdelar och tillbehör – ett reservdelsset med två glödband, två knivblad, två överteflon och en silikonlist. Ni kan även hitta stödbord och avrullare som underlättar er förslutningsprocess med EasyPacker®.

Alla verksamheter har olika behov. Ni kanske söker en annan typ av förslutningsmetod än just svetsning? RAJA har ett brett utbud av andra sorters påsförslutare som exempelvis påsförslutningstejp, säckbindare, PP-garn och metalltråd som effektivt förseglar emballage eller gods manuellt. Upptäck vårt sortiment och hitta de produkter eller hjälpmedel som passar just era behov. Om ni behöver vägledning i ert köp är ni varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister på 010-33 08 200 (kundtjänsten är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

10 resultat
Sortera efter: Relevant