010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Papprör & papptuber

Papptuber är idealiska förpackningar vid transport eller lagring för ett stort antal olika produkter.

Behöver ni skicka avlånga produkter som exempelvis ihoprullade affischer? Bruna papptuber är en vanlig lösning för försändelse av trycksaker som tål att rullas ihop under transport. För en mer elegant look så har vi även vita papptuber. Papptuberna levereras med plastlock och kräver ingen montering, lägg bara i produkten i röret och sätt fast locket så är den redo för transport. Genom att köpa till posthylsor förenklas lagerhållning och stapling då dessa fodral håller pappröret på plats, och förhindrar att det rullar iväg. Dessutom sparar du in på fraktavgiften, eftersom posthylsorna gör att du kan skicka dina försändelser som varubrev (kontrollera aktuella regler på Postnords hemsida).

Söker ni ett alternativ till papptuber rekommenderas fyrkantstuber eller trekantstuber som fyller samma funktion som papprören med skillnaden att de kan vikas ihop och därmed tar mindre lagerplats. Väljer ni fyrkants- eller trekantstuber framför papptuber slipper ni också komplettera med posthylsor för enklare hantering.

Fler lösningar för transport av trycksaker

Kolla gärna in vår avdelning trycksakslådor för fler populära lösningar för transport av trycksaker som till exempel affischer eller böcker. Om ni skickar ett eller ett fåtal dokument som inte får vikas rekommenderar vi exempelvis affischomslag.

Större och tyngre, avlånga produkter

För transport av lite större avlånga produkter kan ni kolla in hela RAJAs sortiment av långa lådor. Behöver ni skydda era avlånga produkter från exempelvis fukt så rekommenderar vi plastslangar som ni enkelt kan justera till rätt längd för era produkter. Bubbelfolieslangar ger ett bra stötdämpande skydd. Det mest effektiva är att sedan försluta plastslangarna med påssvets.

Hittar ni inte det ni söker, eller har ni frågor? Inga problem, kontakta RAJAs emballagespecialister på telefon 010 - 33 08 200 så hjälper vi dig.

6 resultat
Sortera efter: Relevant