010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Varnings- och symboletiketter

Garantera säker transport av dina produkter med etiketter.

Använd symoletiketterna på din förpackning som en extra säkerhet och skydd vid transport. Etiketterna är gjorda så att de drar till sig extra uppmärksamhet och uppmanar till försiktighet vid hantering av dina produkter. Transportetiketterna finns i en mängd olika utföranden och du kan hitta en passande dina produkter. RAJA rekommenderar att du alltid ser till att signalera viken typ av innehåll som finns i lådan.

Här finner ni alla våra varningsetiketter och symboletiketter som appliceras på ytteremballagen för att ge bättre säkerhet under transport. Samtliga etiketter i vårt utbud är framställda i syfte att dra uppmärksamhet till sig samt uppmana till försiktig hantering. Vi erbjuder transport- och varningsetiketter i ett flertal olika utföranden för att ni garanterat ska kunna hitta en variant som passar era behov.

En god rekommendation när ni väljer bland etiketterna är att utgå från innehållet i lådorna som ni transporterar, och se till att signalera rätt budskap med hjälp av etiketterna. Fraktar ni ömtåliga varor av glas eller något annat material som kräver extra varsam hantering? Då rekommenderas varningsetiketter på rulle som är tillverkade av orangefärgat, fluorescerande papper på 78 g/m². På varje etikett finns ett svart tryck med texter som “Aktas”, “Glas”, “Denna sida upp” eller “Hanteras varsamt, ömtåligt gods”. Vi erbjuder även symboletiketter på rulle som ger er många valmöjligheter vad gäller själva symbolen – här kan ni välja en symbol som signalerar hur paketet bör hanteras beroende på om det innehåller glas, ömtåliga produkter eller fuktkänsliga varor.

RAJA tillhandahåller också transportindikatorer samt etiketter för dessa som tydligt visar om paketet utsatts för skadliga stötar under transporten eller om paketet tappats eller tippats över. Våra etiketter för transportindikatorer ökar i sin tur medvetenheten kring dessa och har en avskräckande effekt som bidrar till extra varsam hantering.

Speciella etiketter för frakt av farligt gods

Fraktar er verksamhet farligt gods på regelbunden basis? Då är det extra viktigt att investera i tydliga farligt gods-etiketter som uppmanar till extra försiktig hantering. Vi erbjuder farligt gods-etiketter som uppfyller IATA- och ADR-förordningarna. Här finner ni etiketter som är formade som en varningstriangel med lämpliga symboler för brandfarliga vätskor, gaser eller fasta ämnen men också frätande, giftiga och miljöfarliga ämnen med mera. Våra overpack-etiketter är i sin tur obligatoriska vid lufttransport av filmade pallar som innehåller farligt gods. Om ni handskas med många etiketter i er verksamhet rekommenderar vi att ni även investerar i en praktisk etikettdispenser för att öka produktiviteten under paketeringsprocessen. RAJA erbjuder en etikettdispenser av robust metall som automatiskt separerar etiketten från remsan vilket hjälper er att spara tid.

Förutom transport- och varningsetiketter erbjuder RAJA även varningstejp med flera olika tryck. Dessa appliceras enklast med hjälp av en tejpdispenser som ni givetvis också kan hitta i vårt sortiment. Vår varningstejp fäster bra på de allra flesta underlag och bidrar till att godset får rätt hantering hela vägen fram till slutdestinationen. Är ni osäkra på vilka etiketter eller tejprullar som lämpar sig bäst för just era försändelser? Tveka inte att höra av er till RAJAs kundtjänst för att få råd och vägledning i ert köp av våra kunniga emballagespecialister. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

8 resultat
Sortera efter: Relevant