• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Leverans inom 24/48 timmar Fri frakt från 2000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Marknadsför ditt varumärke med packtejp med eget tryck

Raja erbjuder ett brett utbud av anpassningsbara packtejp med Rajaprint:

- Tyst självhäftande tejp av polypropylen som möjliggör långvarig förslutning, särskilt på kraftöverdrag. Den här tejpen är det mest resistenta mot kyla och fukt. Den har en utmärkt motståndskraft mot åldrande och UV-strålar utan att ge avkall på estetik och den kommer att förbättra utseendet din förpackning tack vare transparensen. En jämn och smidig tejpning ger en bra användarvänlighet. Användning av denna tejp rekommenderas för paket upp till 35 kg.

- Industritejp (PVC) som ger direkt och varaktig vidhäftning till alla emballage. Dessa tejp ger stor användningskomfort tack vare deras flexibilitet och sin tysta avlindning. De skärs för hand och tas bort utan att lämna ett spår. Användning av denna tejp rekommenderas för förpackningar upp till 30 kg.

- Ekonomiskt polypropylentejp, mycket resistent tejp som ger en hög omedelbar limkraft på alla emballage. Dess lätta avrullning är idealisk för tejpning av många paket i snabbt tempo. Dessa tejp kan användas både manuellt och i maskinen för förpackningar upp till 20 kg.

- Rullar av ekologiskt tejp gjorda av kraftpapper och naturligt lim. Dessa tejp ger dig möjlighet att stänga dina paket samtidigt som du gör en låg påverkan på miljön. Flexibla och resistenta, de erbjuder samma egenskaper som en plasttejp med en omedelbar och långvarig vidhäftning. De rullar ut enkelt och kan skäras för hand. Dessa tejp rekommenderas för förpackningar upp till 20 kg.

Välj den tejp som bäst passar dina behov och anpassa den efter dina önskemål med mer än 155 kombinationer av material, färger och olika format!

Du kan också enkelt lägga till din logotyp i din självrulle med hjälp av vårt Rajaprint-verktyg för skräddarsydda tryck och därmed skapa ditt tryckta tejp för att förbättra ditt varumärke med dina kunder.

Beställ din rulle med anpassningsbart tejp med bara några klick!