010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packtejp

Förslut paketen ordentligt varje gång med rätt packtejp.

I vår kategori med packtejp hittar ni till exempel en mängd olika hållbara och pålitliga tejper, var och en med sina unika och specifika egenskaper. Beroende på vad ni vill försluta ska ni använda en tejp som har precis rätt egenskaper för ändamålet. Vi erbjuder en stor variation av bredder och tjocklekar och om ni hör av er till oss kan ni till och med få en specialanpassad tejp som motsvarar era behov och önskemål.

Hitta rätt packtejp

Osäker på vilken packtejp som är rätt för just dig? Läs vårt blogginlägg: Guide - vilken packtejp bör du välja?

De mest populära tejperna är PP-tejp, PVC-tejp och packtejp av papper. Har ni riktigt tunga paket och pallar att försluta bör ni välja glasfibertejp, som är perfekt för export och kan appliceras utomhus. Oavsett vilken packtejp valet faller på är vår rekommendation att ni köper till en tejpdispenser, det kommer att förbättra ergonomin och hjälpa er försluta paket snabbare.

Tejp med tryck - personalisera ert emballage

Använd onlineverktyget Rajaprint för att designa en packtejp med företagets logga direkt online. Välj din bas (PP-tejp, PVC-tejp eller papperstejp), ladda upp din design och förhandsgranska, lägg din order. Vi kontaktar dig och hjälper dig steg för steg genom processen, så att packtejpen uppnår alla dina förväntningar. Det lönar sig att ha god framförhållning eftersom leveranstiden vanligtvis är 5-6 veckor men även kan vara längre än så i vissa fall.

Att trycka sin egen packtejp är det mest kostnadseffektiva sättet att specialanpassa emballage. RAJA har lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder ta fram tejpen som blir den bästa marknadsföringen på allt emballage.

Papperstejp och mer miljövänligt emballage

Är miljön viktig när ni väljer emballage? Vi på RAJA ser att trenden hållbart emballage inte kommer att försvinna i framtiden. Över hälften av vårt sortiment är miljövänligt, och varje år jobbar vi med att ta fram fler innovativa lösningar. Packtejp av papper är numera en klassiker i RAJAs utbud. Tejpen är tillverkad av oblekt kraftpapper och har häftämnet hotmelt vilket gör att det fäster bra på de flesta underlag.

Det senaste året kommer RAJA med nya, prisvinnande innovationer inom miljövänligt emballage. RAJAs egna bubbelfolie av kraftpapper vann Packnorth Award 2022 i kategorin e-handelsförpackningar. Fyllnadsmaterialet fungerar som ett miljövänligt alternativ till traditionell bubbelfolie. Det består av två präglat papper, luften mellan lagrena ser till att stötar absorberas effektivt.

En annan miljövänlig produkt som vunnit pris är RAJAs handsträckfilm av papper. Denna produkt har vunnit både ScanStar 2022 och WorldStar Packaging Award 2023. Att kunna ersätta sin plaststräckfilm med en likvärdig produkt av 100% kraftpapper är guld värt för våra miljömedvetna kunder.

Ta hjälp av RAJAs emballagespecialister

För att få vägledning och hitta rätt produkter i vårt breda sortiment med material, verktyg och tillbehör inom emballage rekommenderar vi att ni kontaktar våra duktiga emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200. De har öppet från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00 och kan ta fram specifikt anpassade lösningar som kan effektivisera processer i er verksamhet. Detta kan i sin tur leda till högre lönsamhet tack vare besparingar i tid samt minskade kostnader i emballagematerial. Berätta om hur er verksamhet ser ut i dagsläget och om hur ni hanterar ert emballage så kan våra specialister peka på nödvändiga åtgärder som kan gynna er verksamhet på flera olika plan.

42 resultat
Sortera efter: Relevant