010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Papperstejp RAJA - minipack med 6 rullar - 1
  • Papperstejp RAJA - minipack med 6 rullar - 2
Papperstejp RAJA - minipack med 6 rullar - 1
Papperstejp RAJA - minipack med 6 rullar - 2
SOLIDARITET
Partnerprodukt

Det här är en partnerprodukt. För varje såld partnerprodukt donerar RAJA 10 kr till åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö.

Läs mer om Kvinnor och miljö

Papperstejp RAJA - minipack med 6 rullar

(1 artikel )
24/48 h leverans*
DONATIONSPRODUKT
Tillfälligt slut i lager
27,25 kr  exkl. moms

per rulle

Visa priser
  • Miljövänlig: Tejpen är tillverkat av miljövänlig, oblekt 57 g/m2 kraftpapper utan silikon och är återvinningsbar.
  • Stark: Häftämnet av naturgummi kan användas på de flesta
    ytor och kan användas till lådor upp till 25 kg.
  • Enklare hantering: För bästa förslutningsresultat rekommenderar vi applicering med handdispenser för packtejp.
  • Säljs i hela förpackningar, pris per rulle.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Miljövänlig!


Minipack med 6 rullar papperstejp från RAJA.

Papperstejp i standardkvalitet tillverkad av oblekt 57 g/m² kraftpapper utan silikon med naturgummi som häftämne. Rekommenderas för förslutning av paket upp till 20 kg. Se även: mellanstark papperstejp 70 g/m² och stark papperstejp 125 g/m².

RAJAs papperstejp är ett miljövänligt alternativ till traditionell packtejp som till exempel PP-tejp och PVC-tejp. Papperstejpen ger dina paket en snygg naturlig look och fäster väl på de flesta underlag. Likt alla RAJAs olika varianter av packtejp så används papperstejpen med fördel tillsammans med en handdispenser, för effektiv applicering.

Papperstejpen tillhör RAJAs miljövänliga utbud inom emballage.  Till skillnad från packtejp av plast så kan papperstejpen återvinnas tillsammans med kartongen. Ett likvärdigt alternativ till papperstejp är förseglingsremsor av papper, som behöver fuktas av en särskild dispenser för att fästämnet ska aktiveras. För mer guidning kring RAJAs olika tejper av papper, läs RAJA-bloggens produktguide om maskeringstejp, papperstejp och förseglingsremsor.

Total tjocklek: 110 my +/- 10 %.

Har ni större behov kan ni köpa en förpackning med 24 eller 36 rullar. Kolla även in vårt paketerbjudande där 6 eller 36 rullar papperstejp och en handdispenser ingår.

Vi på RAJA brinner för att hitta anpassade emballage, och vi erbjuder specialiserade och hållbara lösningar för just er verksamhet. Har ni några funderingar kring våra produkter eller er leverans? Ni är i så fall varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst, där våra emballagespecialister alltid är redo att hjälpa till. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 07:30–17:00).

recyclable


Biosource_se_SE
 

Produktdatablad

Recensioner