010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Standarddispensers till tejp

Standarddispensers till packtejp.

Är tejphantering en viktig del i er verksamhet? Då kan vårt sortiment av handdispensers vara något för er. Hos RAJA finner ni praktiska hand-och bordsdispenser för alla behov.

Hitta rätt tejpdispenser hos RAJA

När ni behöver försluta era kartonger underlättar det om ni använder er av rätt dispenser. Hos oss finns det flera varianter som lämpar sig till olika sorters tejp och som gör er förslutningsprocess enkel och smidig. Med en handdispenser har ni möjlighet att förflytta er under tiden ni arbetar och våra produkter är optimala för användning i exempelvis lagerlokaler. I vårt breda utbud av dispensers finns standardvarianter som är smidiga att använda och dispensers med non-slip handtag för en extra ergonomisk process. Vi har också dispensers med stötdämpande funktion som reducerar störande oljud. Hos oss hittar ni dispensers för all typ av packtejp och vi har även en variant som lämpar sig specifikt till glasfibertejp. Dessutom har vi päronformade handdispenser som är perfekta när ni ska tejpa runt produkter eller bunta ihop objekt. Kolla även in vårt sortiment av automatiska tejpdispensers som har förinställda skärlängder. Med dem kommer ni aldrig att slösa resurser genom att använda mer tejp än nödvändigt.

Hos oss finns det flera typer av bordsdispensrar som lämpar sig för er som vill ha tejpen på en fast plats i arbetsstationen. Bland våra standard bordsdispensrar kan du välja en med plats för en tejprulle eller två (se mått på produktsidan). Vi har dispensers med bordsklämmor som enkelt monteras fast i bordet och dispensers för förslutningstejp (som till exempel används vid förslutning av påsar).

RAJA, din emballagepartner

När ni blir kunder hos oss garanterar vi er bästa möjliga service och emballage av toppkvalitet. Vi värdesätter våra kundrelationer högt och våra nya kunder får fri frakt på första beställningen över 1000 kronor. För oss är det viktigt att kunna tillhandahålla marknadens bästa emballage till konkurrenskraftiga priser och vi erbjuder ofta mängdrabatt på våra produkter.

RAJA tillhör RAJA Group som är Europas största leverantör av emballage. Vi arbetar aktivt för att göra vår verksamhet mer miljövänlig och alla våra kartonger är tillverkade av återvunna material. Vi på RAJA vill bidra till en bättre värld och vi har grundat stiftelsen Kvinnor och miljö. I satsningen bidrar vi till att utbilda kvinnor i utsatta områden i hur de kan odla mer hållbart, och på så vis bli självförsörjande. När ni blir kunder hos oss gör ni alltid ett hållbart val.

Vi hjälper er att hitta rätt produkter för era behov så att ni kan fokusera på er verksamhet. Har ni frågor kring er beställning eller våra produkter får ni gärna kontakta vår kundservice. Vi finns tillgängliga helgfria vardagar mellan 08:00-17.00 och ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200.

12 resultat
Sortera efter: Relevant