010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Tejpdispenser - handdispenser med non-slip handtag RAJA - 1
  • Tejpdispenser - handdispenser med non-slip handtag RAJA - 3
Tejpdispenser - handdispenser med non-slip handtag RAJA - 1
Tejpdispenser - handdispenser med non-slip handtag RAJA - 3

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Tejpdispenser - handdispenser med non-slip handtag RAJA

(1 artikel )
24/48 h leverans*
Upp till 15% Rabatt
Från
115,00 krexkl. moms

per styck

Visa priser
  • Säker: Inbyggd kniv som sticker fram först när tejpningen avslutas med ett lätt ryck.
  • Perfekt grepp: Handtag med non-slip yta.
  • Användarvänlig: Justerbar broms för kontrollerad avrullning. Passar tejprullar med en bredd på 48- 50 mm och en kärndiameter på 38 och 76 mm.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Mångsidig tejpdispenser och packtejpshållare!


Upptäck den säktra och enkla vägen till professionell förslutning av kartonger med RAJAs handdispenser för packtejp. Dispensern passar de flesta packtejpsrullar. Packtejpshållarens användarvänliga design och effektiva funktioner gör den till det optimala verktyget för att förenkla er förpackningsprocess.

Fördelaktiga packeterbjudanden

Vår tejpdispenser säljs både separat ioch ingår i fördelaktiga paketerbjudanden:

Egenskaper för professionell användning

RAJAs handdispenser för packtejp används för professionell och effektiv förslutning av exempelvis kartonger. Detta är en stabil tejphållare som ger ett perfekt grepp tack vare dess praktiska non slip-yta. Dispenserns skärkant ligger skyddad för att undvika eventuella skärskador, och motståndet på avrullningen justeras smidigt med en broms.

Miljövänliga alternativ

För att minska er klimatpåverkan kan du använda vår packtejpshållare tillsammans med packtejp av papper för att begränsa er klimatpåverkan. Ni kan även beställa papperstejp eller plasttejp med eget tryck, exempelvis med er logga, för att stärka ert varumärke.

Snabb och effektiv dispenser

Med hjälp av en handdispenser för packtejp går det fortare att försluta förpackningar som lådor och omslag. Börja med att placera tejprullen i packtejphållaren. Dra ut tejpens ände och du är redo att börja. Placera dispensern mot förpackningen som ska förslutas och dra sedan tejpen mot dig själv i en rak riktning. När du är nöjd, vinkla dispensern uppåt, så skär dispenserns tandade skärkant snabbt och smidigt av tejpen. Dra händerna över tejpen för ordentligt fäste. Klart!

Expertis och service

RAJA i Sverige är en del av RAJA Group som är Europas främsta emballageleverantör med över 3000 lagerförda produkter. Hos oss hittar du allt från emballage till lagerutrustning. Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst. Vi finns tillgängliga alla vardagar klockan 08:00–17:00. Ni når oss via telefon (010-33 08 200), e-post (info@rajapack.se) eller via vår chatt på webbsidan.

Recensioner