010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Trycksakslådor

Funktionella lådor som är utformade för olika typer av trycksaker

Packa och skicka trycksaker enkelt och tryggt med hjälp av ändamålsenliga kartonger, papptuber och pappomslag från RAJA. Vi har lådor för alla behov - här hittar ni allt från lådor anpassade för pärmar till pappomslag för böcker.

För transport av affischer och andra ömtåliga dokument som kontrakt eller intyg, utforska vårt utbud av affischomslag och papptuber. Behöver ni skicka en större volym av trycksaker som till exempel kataloger, broschyrer eller almanackor? Inga problem - välj låda utifrån formatet på era trycksaker. Välj mellan lådor i A3-format, lådor i A4-format eller lådor i A5, A6 eller A7-format.

Skickar ni en varierande mängd trycksaker i samma format? Många av RAJAs kunder i tryckeribranschen uppskattar våra lådor med variabel höjd. Kartongens smarta rillning längs hörnen gör att ni enkelt kan anpassa kartongens storlek utifrån hur mycket utrymme era produkter upptar i lådan. På så sätt får ni lägre transportkostnad samtidigt som er åtgång av fyllnadsmaterial går ner.

Emballage för alla behov hos RAJA

RAJA lagerför över 3000 olika emballageartiklar för att ni ska hitta en lösning som passar just er verksamhet och för att ni ska få era leveranser snabbt och tryggt. Våra kartonger håller god kvalitet, är alltid 100% återvinningsbara och tillverkas av 70% återvunnet material. Eftersom många av våra kunder befinner sig i e-handelssegmentet har vi genom åren utvecklat ett stort utbud av e-handelsemballage.

Många av våra kartonger kommer med självhäftande täckremsor för att effektivisera och förenkla monteringsprocessen. Väljer ni våra mer ekonomiska lådor som saknar dessa remsor kan ni i stället försluta era paket med packtejp.  Behöver produkterna skyddas i paketet så erbjuder vi ett brett sortiment av fyllnadsmaterial som till exempel bubbelplast. Slutligen hittar ni självklart både transportetiketter och packsedelskuvert i vårt utbud, för enkel märkning och identifiering av era paket.

Allt det vi gör på RAJA genomsyras av ett stort miljöfokus. Vi arbetar med miljövänliga förpackningar, vi planerar vår distribution så miljövänligt som möjligt och vi arbetar med alla viktiga hållbarhetsfrågor både på våra kontor och på våra lager. Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra jorden till en bättre plats för människor, djur och natur! I vår kundtjänst sitter våra duktiga emballageexperter så har ni några frågor om vårt miljöarbete, våra produkter eller om er beställning och leverans är ni varmt välkomna att höra av er. Ni når oss måndag till fredag kl 08:00-17:00 på telefon 010-33 08 200.

53 resultat
Sortera efter: Relevant