010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Papperspåsar

RAJA har ett stort urval av provpåsar som gör det möjligt att skapa förpackningar anpassade till dina produker.

RAJA har ett brett utbud av olika sorters papperspåsar, ett bra alternativ till plastpåsar. Ur miljösynpunkt är papper som material ofta föredra över plast. Papperspåsar kan vara bra för att exempelvit skicka ut varuprover eller andra små produkter, eller för lagring av varor. Vi erbjuder solida papperspåsar i flera olika storlekar och kvaliteter vilket ger er möjlighet att hitta den perfekta påsen för era specifika behov.

Här kan ni exempelvis hitta påsar med stark botten och bälg på sidorna som stärker upp påsen samt håller den öppen och upprätt. På så vis är det enkelt att fylla påsen med det ni önskar. Kolla även in våra e-handelspåsar av papper, som är ett utmärkt miljöalternativ till e-handelspåsar av plast. Är ni i stället ute efter kuvert har vi en hel avdelning tillägnad kuvert och papptuber.

RAJA - med fokus på miljön

Behöver ni ett grönt alternativ till någon annan emballageprodukt? Upptäck då hela RAJAs utbud av miljövänligt emballage! Här finner ni allt från förpackningar till förslutningsprodukter och fyllnadsmaterial som är tillverkade av återvunnet material. Varje miljövänlig produkt i vårt sortiment är försedd med en liten grön miljösymbol som gör det lätt att kunna välja rätt. Vårt ständiga miljöarbete har än så länge resulterat i att över hälften av vårt sortiment är klimatsmart, och denna andel förväntas bara bli större.

På RAJA arbetar emballagespecialister med lång erfarenhet av att ta fram anpassade emballage för olika kunders specifika krav och behov. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en emballagelösning för alla som inte bara är praktisk och prisvärd utan även klimatsmart. Därför erbjuder vi ett stort utbud av produkter som är återvinningsbara eller tillverkade av återvunnet material. Har er verksamhet börjat satsa på ett allt mer miljövänligt arbetssätt? Genom att använda miljövänligt emballage minskar ni ert eget CO²-utsläpp vilket gör att ni hamnar steget före många av era konkurrenter. Det är mer aktuellt än någonsin att anpassa samtliga delar av sitt företag med miljön i åtanke.

Bärkasssar av papper

Driver ni en kombinerad e-handel och fysisk butik eller kanske bara det sistnämnda? Vi erbjuder givetvis ett stort utbud av butiksemballage för er som driver en butik och söker praktiska bärkassar att använda i verksamheten. Här finner ni bärkassar av papper med solida handtag i en mängd olika utformningar och storlekar. Söker ni någonting enkelt och stilrent? Vi erbjuder återvinningsbara bärkassar av vitt eller brunt kraftpapper med bälg i både botten och på sidorna. Om ni är på jakt efter någonting mer färgglatt erbjuder vi påsar i samma typ av miljövänliga kraftpapper fast i röd eller blå kulör. Ni kan även hitta en mängd andra modeller som är återvinningsbara, men också eleganta bärkassar med lackad eller mattlackad yta. Upptäck vårt stora sortiment och klicka hem snygga och smidiga papperspåsar som passar just er verksamhet.

Kundrelationerna är en viktig prioritet för oss på RAJA och därför har vi gjort det enkelt att kontakta oss. Ni kan nå våra skickliga emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200 om ni behöver vägledning i ert köp. Vår kundtjänst är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

7 resultat
Sortera efter: Relevant