010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Vävtejp

Allsidig tejp som passar för underhålls- isolerings- och reparationsarbeten.

Med RAJAs högkvalitativa vävtejp skapar ni förutsättningar för att kunna arbeta med underhåll, isolering och diverse reparationsarbete på ett föredömligt sätt. Allsidighet och flexibilitet är två faktorer som genomgående präglar våra produkter och vi siktar alltid mot att ta fram specialanpassade lösningar som passar just er verksamhet allra bäst.

Vår vävtejp består av vävd polyester med ett överdrag av polyeten. Denna sammansättning gör tejpen både luft- och vattentät och genererar således tejpens goda egenskaper och lämplighet för att isolera och reparera diverse föremål. Tejpen är dessutom oerhört värmebeständig och sitter kvar som den ska trots temperaturer som rör sig upp mot 100 °C – åtminstone perioder som sträcker sig under 30 minuter. Med en baksida av 55 maskors PET/rayonväv samt ett tryckkänsligt naturgummiklister får tejpen sina mångsidiga egenskaper och fäster bra på de allra flesta underlag. Den är smidig att hantera och relativt enkel att avlägsna vid behov.

RAJA tillverkar med lika stort fokus på hållbarhet som effektivitet och vi erbjuder endast produkter som kan förenkla ert arbete på olika sätt. Med rätt tejp och andra emballageprodukter för rätt ändamål blir processerna både enklare och smidigare att genomföra. Detta kan spara er både tid och pengar – inte minst med tanke på alla överflödiga materialkostnader. Genom att erbjuda våra kunder anpassade lösningar för varje enskild process ser vi till att ni kan ägna en större del av er tid till produktivitet och lönsamhet. Våra emballagespecialister finns på nummer 010-33 08 200 och är tillgängliga från måndag till fredag, 07:30 till 17:00. Berätta för oss om er verksamhet och vilka lösningar ni använder er av i dagsläget så kan vi ta fram specialanpassade emballagelösningar för att maximera effektiviteten ju just era processer. Förutom vävtejp har vi även glasfibertejp att erbjuda, samt diverse packband och allt som kan behövas inom emballage.

Ta del av våra visioner om att förenkla arbetet på alla plan. Vår vävtejp är ett exempel på hur stor skillnad små detaljer kan göra i slutändan. När det kommer till diverse lagningar, reparationer, isoleringsarbeten, tätning och skarvning är RAJAs produkter både kostnadseffektiva och hållbara alternativ som ger goda förutsättningar för att ni ska kunna hålla nere både kostnaderna och minuterna som lätt blir till timmar och eventuellt dagar. Med väl anpassade produkter och tillbehör för varje enskild process kommer ni att kunna glädjas åt mer tid till sådant som utvecklar verksamheten i grunden. När RAJA tillverkar sin vävtejp eller något annat inom emballageprodukter gör vi det med största respekt för hantverket och ser till att de lever upp till våra kunders högt ställda krav och förväntningar.

2 resultat
Sortera efter: Relevant