010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Lagerhyllor och märkning

RAJAs utbud inom lagerhyllor och märkning passar lika bra för garage som verkstäder, lager och affärslokaler. Med hjälp av lagerhyllor och praktiska märkningsprodukter som etiketter eller tejp blir det enkelt att hålla ordning på allt från verktyg till varor, vilket i sin tur leder till ett mer effektivt arbete. Vi erbjuder robusta lagerhyllor med hög belastningskapacitet samt en mängd olika produkter för märkning.

Robust och påbyggnadsbar stålhylla

Lagerhyllan Prospace är ett effektivt förvaringsalternativ. Hyllan utgörs av en slitstark stålkonstruktion med en hög belastningskapacitet upp till 150 kilo. Ni kan enkelt justera hyllplanen efter eget tycke och hyllan är dessutom väldigt enkel att montera ihop. Det är även möjligt att beställa extra påbyggnadssektioner och på så vis skapa ett förvaringsutrymme som är idealiskt för just era behov. Hyllan erbjuds i tre olika bredder på 400, 500 och 600 millimeter. Höjden och längden ligger i sin tur på 2000 respektive 970 millimeter. Prospace är ett bra val för alla verksamheter som är i behov av robusta och mångsidiga förvaringsmöjligheter.

Förvaring och märkning

Komplettera gärna lagerhyllan med olika typer av förvaringslådor som ställs på hyllorna för enkel åtkomst. I RAJAs sortiment finns även magnetiska etiketter för märkning direkt på lagerhyllan. Att märka upp hyllorna på lagret är en god idé för till exempel e-handelsföretag, eftersom det då blir enklare att hitta rätt varor inför packning. De magnetiska etiketterna säljs på rulle och klipps enkelt av till rätt längd och sätts sedan fast på hyllorna. Etiketterna är flexibla, återanvändbara och lätta att flytta vid behov. Glöm inte att också köpa till en märkpenna eller två.

Förutom magnetiska etiketter har RAJA även avspärrningsband och tejp för märkning. Våra praktiska avspärrningsband passar bra för avgränsning och avspärrning av olika zoner antingen inomhus eller utomhus. PVC-märkningstejpen Tesaflex finns i olika utföranden som lämpar sig för permanent märkning både inomhus och utomhus. Tejpen för inomhusbruk fäster väl på jämna underlag som exempelvis kontorsväggar eller hyllor. Tejpen för utomhusbruk fäster i sin tur även på grova underlag som byggnader och väggar inne på lagret, och den är dessutom UV-resistent och temperaturtålig.

Mer utrustning till ert lager

Behöver ni mer möbler eller utrustning till ert lager kan vi rekommendera vårt packbord och stativ för rullar samt utrustning för godshantering med allt från pallyftare till flakvagnar. Allt som behövs för att underlätta för packningen finns inom räckhåll! Är ni osäkra över något är ni välkomna att kontakta våra emballagespecialister för råd och vägledning på 010 - 33 08 200 (öppet mån–fre kl 08:00-17:00). RAJA är en ledande emballagespecialist i Europa. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och erbjuder därför ett brett sortiment av bland annat olika typer av emballage, produkter för lager och förvaring samt kontorsartiklar – alltid till riktigt bra priser, med snabba leveranser och med bra service från våra team.

5 resultat
Sortera efter: Relevant