010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Transportetiketter & etikettpapper

Ett brett urval av självhäftande etiketter till kontor eller butik.

På RAJA finner ni ytteremballage, fyllnadsmaterial, förslutningsprodukter och mycket annat som ger era produkter bästa möjliga skydd inför transporten. Förutom emballeringsprodukter erbjuder vi även kvalitativa packsedelskuvert och etiketter som tillåter er att märka upp godset korrekt. RAJA tillhandahåller självhäftande transportetiketter och laseretiketter som passar utmärkt för kontor, e-handelsföretag eller butiker. Här finner ni transportetiketter på rulle, transportetiketter på ark eller transportetiletter i fanfold-modell men också laseretiketter som lämpar sig perfekt för massutskrifter. Ni får möjlighet att välja bland flera olika utföranden och storlekar och på så vis hitta en variant som passar just era specifika behov. Med rätt etikettskrivare kan ni snabbt och enkelt märka upp både gods och paket inför transport.

Fraktetiketter och Transportetiketter

Om ni är i behov av hjälpmedel för snabb korttidsmärkning är våra transportetiketter helt rätt val. De passar för de flesta laser- eller termoskrivare och vi erbjuder flera olika storlekar och modeller. Här hittar ni till exempel smidiga transportetiketter på A4-ark som levereras i lådor med 500 ark per förpackning. Det går att välja mellan tre olika modeller som är anpassade för frakt med såväl DHL/DSV som Posten/Schenker samt DHL. Vi erbjuder även laseretiketter som är tillverkade av 70 % återvunnet, klorfritt och blekt papper på 140 g/m² med förhandsdefinierade format för de flesta ordbehandlingsprogram. För de verksamheter som istället har en direkttermoskrivare erbjuder vi transportetiketter på rulle eller i fanfold-format. Kärndiametern på etikettrullarna ligger på 25, 40 och 76 millimeter och är anpassade för DHL/DVS, Posten/Schenker eller export till Norge. Våra fanfold-etiketter erbjuds i sin tur i tre olika storlekar och går även att anpassa för export till såväl Norge som Danmark.

Komplettera med etikettskrivare

RAJA erbjuder även en etikettskrivare från Zebra. Om er verksamhet planerar att använda våra transportetiketter på rulle eller fanfold rekommenderar vi att ni även tar en titt på vår etikettskrivare. Med denna kraftfulla maskin kan ni skriva ut upp till 1000 etiketter per dag vilket gör den optimal för e-handelsföretag med regelbunden frakt av diverse försändelser. Skrivaren är kompatibel med etiketter som är max 108 millimeter breda och ger högkvalitativa utskrifter med god upplösning på 203 dpi. Utskriftshastigheten ligger på 152 millimeter per sekund vilket kan bidra till stor effektivisering för verksamhetens paketeringsprocess.

En otydlig eller undermålig märkning av gods kan i värsta fall resultera i att kunderna inte får sitt paket. Det är därför oerhört viktigt att inte glömma bort den detaljen när ni investerar i emballage till era produkter. Ta en titt i RAJAs utbud av transportetiketter och hitta rätt variant för era försändelser. Behöver ni råd och vägledning i ert köp? Tveka i så fall inte att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

4 resultat
Sortera efter: Relevant