010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Skumfolie och skumpacksskivor

Skumfolie som skyddar under transport och förvaring.

Skumfolie är ett bra alternativ till bubbelplast när ni behöver paketera till exempel glas eller andra ömtåliga och repkänsliga produkter. RAJA erbjuder skumfolie i flera olika utföranden – här hittar ni skumfolie på rulle, skumpacksskivor och skumfoliepåsar som skyddar era produkter i kartongen hela vägen fram till slutdestinationen. Skumfolie kan användas som fyllnadsmaterial eller som mellanlägg för att separera produkter. Ta en titt i vårt breda utbud och hitta ett lämpligt alternativ för just era behov.

Svårt att välja mellan bubbelfolie och skumfolie? Kolla in vår guide på RAJA-bloggen: Bubbelplast vs skumfolie, vilket material är bäst för ert emballage?

Från skumfolie till skumpacksskivor

Vi erbjuder skumfolie på rulle i en mängd olika bredder, längder och tjocklekar. Skumfolien är tillverkad av högkvalitativ LD-polyeten som formar sig perfekt efter produkten. Ni får möjlighet att välja mellan ett antal olika bredder och tjocklekar Här finns med andra ord varianter som kan tillgodose de flesta behov oavsett om ni behöver skydda små eller stora produkter. Om ni vill effektivisera packningsprocessen ytterligare rekommenderar vi våra skumfolieark i dispenserförpackning som lämpar sig främst för mindre produkter. De perforerade arken och den smidiga dispenserförpackningen skapar en effektiv paketeringsprocess för till exempel e-handelsföretag.

Ett annat passande alternativ för e-handelsföretag är RAJAs skumfoliepåsar. Vi erbjuder skumpåsar av LD-polyeten med 2 millimeters tjocklek som kan förslutas med exempelvis påssvets eller tejp. Placera produkten inuti den rivbeständiga påsen och låt den absorbera stötar och samtidigt skydda produktens yta från repor under transporten. Påsarna erbjuds i en mängd olika storlekar och passar utmärkt för små produkter med känslig yta.

RAJA tillhandahåller även skumpackskivor för er som är på jakt efter ett bra stötskydd. Våra skumpackskivor är tillverkade av 22 kg/m³ polyeten som tål stötar mot vassa hörn och kanter. De slitstarka skivorna kapas enkelt med kniv och kan dessutom återanvändas flera gånger om.

RAJA har allt som behövs inom emballage

Skumfolie är ett kvalitativt fyllnadsmaterial som fyller ut tomrummet i lådan och skyddar produkterna mot yttre påfrestningar. Förutom fyllnadsmaterial behöver ni även kartonger och förslutningsprodukter som packtejp för att ge era varor en säker transport hela vägen fram till mottagaren. Glöm inte bort att spana in RAJAs stora utbud av kartonger – och testa gärna vårt smidiga verktyg Boxselector för att hitta passande storlekar för just era behov. Vi erbjuder även flera olika sorters packtejp som ger er en tät förslutning av kartongerna, men också packsedelskuvert som skyddar de viktiga dokumenten under transport.

Har ni några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta våra emballagespecialister på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00). Vi kan hjälpa er att optimera emballeringsprocessen i er verksamhet och på så vis även hjälpa er att spara tid och pengar.

4 resultat
Sortera efter: Relevant