010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packchips

Skydda dina produkter!

När varor ska paketeras inför lagring eller transport behöver ni lämpliga kartonger, en stark förslutningsprodukt och sist men inte minst – ett stötdämpande och motståndskraftigt material som kan fylla upp tomrummet inuti lådan. Om ni är på jakt efter ett pålitligt och miljövänligt fyllnadsmaterial lämpar sig RAJAs packchips alldeles utmärkt. Här hittar ni  Flo-Pak natural som tillverkas av den förnybara resursen majsstärkelse. Materialet sönderdelas med vatten, så att inget giftigt avfall lämnas. Om ni väljer Flo-Pak som fyllnadsmaterial gör ni ett aktivt val för såväl miljön som produkternas säkerhet.

Med Flo-Pak får ni ett stötdämpande, återvinningsbart skydd inuti lådan som inte genererar damm, och packchipsen kan dessutom återanvändas flera gånger vilket är bra för både miljön och verksamhetens ekonomi. Fyllnadsmaterialet är lättviktigt vilket i sin tur kan reducera era fraktkostnader. De verksamheter som väljer att nyttja miljövänliga emballageprodukter kan hamna steget före sina konkurrenter – idag är det mer eftertraktansvärt än någonsin att göra sitt yttersta för att minska sitt eget CO²-utsläpp. På sikt kan alltså ett miljövänligt arbetssätt hjälpa er att öka lönsamheten i verksamheten. Se gärna hela vårt utbud av miljövänligt emballage! Idag består runt hälften av RAJAs sortiment av miljövänliga alternativ, och andelen förväntas bli större med tiden eftersom det är en del av RAJA-gruppens långsiktiga strategi.

Minska luft i paketen - välj rätt kartong

Eftersom packchips fyller ut tomrummet i förpackningar är det viktigt att välja lådor i rätt storlek och på så vis skapa mindre tomrum. Med mindre tomrum i lådorna kan ni få packchipsen att räcka längre vilket hjälper er att spara kostnader. RAJA har ett brett utbud av lådor och kartonger – över 600 olika alternativ för att vara exakt – vilket skapar goda möjligheter att hitta en modell som passar era specifika behov. Använd gärna vårt praktiska verktyg Boxselector som hjälper er att enkelt hitta rätt storlek. Det enda ni behöver göra är att ange längd, bredd och höjd på varorna som ska paketeras och sedan filtreras vårt utbud av lådor efter de angivna måtten.

På RAJA arbetar kunniga emballagespecialister som gärna hjälper er att hitta rätt emballageprodukter för er verksamhet. Är ni osäkra på vilken förpackning, fyllnadsmaterial eller förslutningsprodukt som passar bäst för era behov? Då är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00). Om ni behöver råd och vägledning är RAJAs emballagespecialister alltid redo att bistå med sin expertis och hjälpa till att hitta de bästa alternativen för er.

1 resultat
Sortera efter: Relevant