010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Palltillbehör

Korrekt palletering minimerar risken för skador på produkterna under transport.

Behöver ni tillbehör till pallar? RAJA är nr 1 på emballage i Europa, vi har alla tillbehör som kan behövas för att underlätta och effektivisera er palletering. I denna kategorin  hittar ni hörn- och kantskydd som ser till att utsatta kanter och hörn får ett gott skydd under transport och förvaring. Ni hittar även pallmellanlägg som används för att separera och stabilisera produkter på pallen. Slutligen hittar ni även smidiga "Får ej staplas"-koner, som används för att förhindra att gods staplas på era pallar.

Vilka tillbehör som passar just er bäst beror till exempel på vilken pall som används och hur tungt respektive ömtåligt ert gods är. Vi har också många relaterade produkter i vårt sortiment. Använd till exempel toppark för att skydda pallens ovansida mot fukt och smuts. RAJAs pallyftare är av högsta kvalitet och en förutsättning vid all manuell hantering av pallar. Kolla även in vårt sortiment av pallanpassade lådor, som har rätt mått för att passa perfekt på pallar.

Vi på RAJA strävar alltid mot att möta våra kunders behov med anpassade lösningar som både effektiviserar och säkrar hanteringen av emballage. Om ni känner er det minsta osäkra på vilka palltillbehör som lämpar sig bäst i just ert fall är ni varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister som leder er rätt i sortimentet. De fins tillgängliga från måndag till fredag, mellan 08:00 och 17:00, och nås på telefonnummer 010-33 08 200. Berätta om hur era processer ser ut idag samt vad som är viktigt för just er verksamhet, så tar vi fram förslag på produkter och lösningar som förenklar processerna.

Med en korrekt hantering vid palletering sparar ni både tid och pengar och kan på så sätt öka lönsamheten. Våra produkter är i största möjliga mån återvinningsbara och vi levererar våra produkter tätt förpackade för att de ska ta så liten plats som möjligt i transporterna. Tillsammans kan vi göra positiva skillnader – både ur ett miljö- och ett kostnadsperspektiv.

19 resultat
Sortera efter: Relevant