010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Kuvert

Kuvert av papper

Hos RAJA finns ett brett utbud med så väl kontorsmaterial som kuvert och papptuber av de flesta typer och slag. I denna kategorin har vi samlat kontorskuvert som är ett populärt och ekonomiskt alternativ för er som behöver skicka vanliga dokument som till exempel kundbrev, fakturor eller kontrakt. Mailman papperskuvert är en prisvärd serie affärskuvert med självhäftande täckremsa som täcker de flesta vardagliga behov. Vill ni ge era dokument ett visst skydd mot väder och vind så rekommenderas kontorskuvert av det rivbeständiga och vattenavvisande materialet Tyvek®.

Om ni i stället skickar produkter som behöver stötskydd under transport så har vi i vårt sortiment vadderade kuvert och kuvert av pappkartong. Önskas ett bättre vattenskydd och ett mer flexibelt material så rekommenderar vi plastkuvert. Behöver ni hjälp att välja kuvert för just era omständigheter och prioriteringar? Läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

Och tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200 om ni behöver ytterligare hjälp! Visste ni förresten att ni, förutsatt att ni uppnår en viss volym, kan personalisera era kuvert med företagets logga och grafiska profil? Ring oss så berättar vi mer.

Våra produkter är anpassade för en snabb och smidig hantering av postutskicken med möjligheten att spara både tid och material med hjälp av smarta och effektiva lösningar. RAJA täcker alla tänkbara behov när det gäller försändelser av både brev och diverse paket och gods. Vår kompetens är heltäckande precis som våra produkter och vi vet vad som krävs för att förenkla processerna vid hantering av emballage. På så sätt bidrar vi med kostnadseffektivitet och hållbarhet, med mindre materialförbrukning och ökad lönsamhet.

RAJA har inte bara kuvert i sortimentet utan vi erbjuder mängder av olika kontorsmaterial av högsta kvalitet. Oavsett om ni behöver kopieringspapper, kontorstejp eller diverse verktyg och redskap som till exempel saxar, pennor och hålslagare kan ni vända er till oss med framgång. Vi har även smarta och säkra förvaringslösningar för arkivering där kraven på säkerhet är särskilt hög. Vårt fokus ligger i hållbara och miljövänliga produkter som i största möjliga mån är tillverkade av återvunnet material.

8 resultat
Sortera efter: Relevant