010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Mailman - papperskuvert

Perfekt till kontoret

Skicka dina fakturor säkert och professionellt med Mailman papperskuvert. Som ledande aktör inom emballageprodukter har vi på RAJA ett brett sortiment med emballageprodukter. Detta innefattar allt från förpackningsmaskiner och fyllnadsmaterial till kartonger, kuvert och kontorsartiklar. Våra kontorskuvert har konkurrenskraftiga priser och är noga utvalda för att leva upp till höga krav från våra kunder. Här finns flera olika varianter - med eller utan fönster, öppning på kort- eller långsida, etc.

Tips: om ni uppnår en viss beställningsvolym så kan ni stärka ert varumärke genom att personalisera era kuvert eller övriga förpackningsprodukter med företagets logga och grafiska profil!

Ett alternativ till Mailman-kuverten är kontorskuvert tillverkade av vattenavvisande Tyvek®, dessa är rivsäkra och ger även ett visst skydd mot väder och vind.

Om ni behöver skicka viktiga dokument som inte får vikas rekommenderar vi pappryggpåsar som ger extra stabilitet genom en grund av papp. För reklamutskick har vi transparenta postpåsar. Detta är bara ett urval av våra kuvertprodukter, utforska gärna hela utbudet online eller läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

RAJA har lång erfarenhet från att ta fram specifikt anpassade lösningar för olika typer av verksamheter. Beroende på vilka behov som råder och hur era processer ser ut i dagsläget kan våra emballagespecialister hjälpa er att ta nästa steg mot högre effektivitet och därmed även lönsamhet. Ni når våra experter på telefonnummer 010-33 08 200 och de har öppet från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00.

3 resultat
Sortera efter: Relevant