010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Transparenta postpåsar

Transparenta postpåsar som är starka och motståndskraftiga.

RAJAS transparenta postpåsar är idealiska som skydd vid försändelser av produkter som till exempel kosmetika, kataloger och broschyrer. De är tillverkade av polyetenbaserad plastfilm och är både smuts- och vattenavstötande vilket gör att innehållet håller sig torrt och rent i transporterna. De är självhäftande med täckremsa och kan öppnas och stängas flera gånger. Påsarna finns tillgängliga i fyra olika storlekar.

Om ni skickar dokument som inte får vikas är våra pappryggpåsar en ypperlig lösning. De har fördelen att de väger lite i jämförelse med andra pappkuvert, vilket innebär låga kostnader i portoavgifter. Baksidan består av kartong vilket ger innehållet ett stabilt stöd att vila mot. I övrigt består pappryggpåsarna av klorfritt kraftpapper som också bidrar till att innehållet hålls väl skyddat. Dessutom har påsarna en självhäftande täckremsa som gör att de kan förslutas snabbt och effektivt. Exempel på produkter som med fördel skickas i RAJAs pappryggpåsar är kalendrar, fotografier och provtryck.

I vårt övriga sortiment hittar ni även lådor i A4-format för att ni på ett enkelt sätt ska kunna förvara och skicka kataloger, broschyrer eller reklamblad i större kvantiteter. Vi har en mängd olika typer av lådor och kartonger med diverse smarta funktioner och material. Alla våra lådor är återvinningsbara och tillverkade av minst 70% återvunnet material. Komplettera med packband eller packtejp för att säkerställa en trygg och säker förslutning. Självklart hittar ni även packsedelskuvert och etiketter hos oss.

När det kommer till att skicka ut varor till kunder har vi allt ni kan tänkas behöva för att leverera hållbara och effektiva försändelser. Förutom att det som skickas måste vara väl skyddat från diverse påfrestningar i transporterna är det även viktigt att paketen ser snygga och stilrena ut. Därför har RAJA fokuserat på alla detaljer som krävs för att erbjuda våra kunder emballage av högsta kvalitet. Med rätt produkter och lösningar i varje enskilt moment av processerna vid paketering och utskick sparar ni en hel del tid och sänker dessutom materialkostnaderna.

Hos våra emballagespecialister får ni den hjälp ni behöver för att hitta rätt i sortimentet. De kan även ta fram förslag på anpassade lösningar för just er verksamhet – efter behov och önskemål. Med rätt produkter kan ni effektivisera hanteringen av försändelser i er verksamhet och på så sätt nå en högre lönsamhet. Ni når dem på telefonnummer 010-33 08 200 och öppettiderna är måndag till fredag, från 08:00 till 17:00.

1 resultat
Sortera efter: Relevant