010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

E-handelspåsar & fraktpåsar för postorder

Addera ett vattentätt lager till era produkter med våra e-handelspåsar

Rivsäkra och vattenavstötande e-handelspåsar från RAJA. Många av våra kunder med egen webbshop väljer e-handelspåsar framför lådor och kartonger för att spara in på frakten med ett lättviktigt och flexibelt emballage. Vi erbjuder säkerhetspåsar i flera färger med eller utan handtag. Alla våra påsar har självhäftande täckremsa för enkel förslutning och svart film på insidan som förhindrar insyn. Det finns även en möjlighet att personalisera era e-handelspåsar med eget tryck. Som miljövänligt alternativ till påsar av plast erbjuder vi även e-handelspåsar av papper.

Förenkla returer med "tur och retur"-remsor

RAJAs e-handelspåsar med dubbla självhäftande täckremsor och handtag optimerar kundupplevelsen. Er slutkund kan använda samma emballage till en eventuell retur, vilket förenklar processen för kunden samtidigt som det är bättre för miljön. För fler sätt att optimera er returprocess, läs vårt blogginlägg: Hur kan ni förbättra er returhantering?

Alla e-handelspåsar av plast består av minst 30% återvunnet material. Vi erbjuder även en e-handelspåse av 100% återvunnet polyetenmaterial. Om ni har tyngre produkter och vill ha så slitstarka påsar som möjligt erbjuder vi e-handelspåsar 80 my (standardtjockleken är 60 my). Har ni voluminösa produkter så rekommenderar vi e-handelspåsar med bälg i botten. Utforska gärna hela RAJAs utbud av e-handelsemballage.

Vi vill vara en "one stop shop" för våra kunder, därför hittar ni hos oss allt från kartonger, packtejp och bubbelplast till förpackningsmaskiner och lagerutrustning. Som nr 1 på emballage i Europa sätter vi alltid kunden först.

Behöver ni vägledning i ert köp? På RAJA arbetar många kunniga emballagespecialister som alltid är redo att ge råd och svara på frågor. Ni kan kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200 mellan måndag och fredag, 08:00–17:00. Vi brinner för att ta fram lösningar som lämpar sig för just er verksamhet och vi har över 3000 produkter i vårt sortiment som på sikt kan bidra till ökad lönsamhet för ert företag. Vi värderar våra kundrelationer högt, och därför får alla nya kunder fri frakt på första ordern som överstiger 1000 kronor och därefter 10 % rabatt på nästa. Er leverans kommer fram inom 48 timmar!

7 resultat
Sortera efter: Relevant